Affaldsproblemer i Stævnen

Affaldet fra lejlighederne i Stævnen er i en periode fra før nytår blevet ‘håndleveret’  til et depotrum i kælderen. Og det har ikke været lækkert. Affaldsskakterne kan igen bruges (fra den 6.1.), men affaldet ligger stadig i depotrummet, og bliver hentet af sugeren på fredag.

Normalt bliver vore affald suget 2 gange om ugen. Der suges fra et rør som er placeret tæt på Finlandsgade 1. Herfra suges flere affaldsdepoter. problemet hos os er opstået fordi personalet der betjener sugebilen ikke har haft nøgleadgang til at kontrollere, om vores beholder har været ordentlig tømt. Der har åbenbart ikke været helt tom så efterhånden er den blevet stoppet til.

Det er vigtigt at understrege, at skakterne kun må fyldes efter de anvisninger der hænger på plakaterne. Det er vigtigt ikke at bruge for store poser. En nettopose er f.eks. meget større end de tilladte 11 liter. Brug derfor kun egnede skraldeposer, – og følg anvisningerne på vejledingen. Så skulle vi nemt kunne undgå probelmer med skraldet

/Jørgen


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

2 svar til “Affaldsproblemer i Stævnen”

  1. Henrik Jensen Avatar
    Henrik Jensen

    AVISPAPIRcontainere er nu opsat i kælderen mellem Broen og Stævnen.

  2. BV Avatar
    BV

    Renovationsvæsenet vil fredag d. 30.1.09 levere 6 avispapircontainere til Stævnen og Broen, og de vil blive henstillet ved port til parkeringskælder, hvorfra vi kan køre dem ind/ud af kælderen. Tømningskalender bliver tilsendt BV.

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading