Møde med OHU 17.02.09

Vi har anmodet OHU om møde vedr. div. mangler. Mødet afholdes den 17.02.09, og OHU v/direktør Olsen har bedt om at få tilsendt oplysning om emner, som vi ønsker taget op. Vi har sendt følgende til OHU – evt. bemærkninger udbedes inden 17.02.09.

Til

OHU

v/ Henrik Hauberg og direktør Olsen.

Vedr. mangler på Stævnen og Broen.

Nedenanførte mangler ønskes drøftet på møde den 17.02.09.

1. Parkeringskælder – vand siver ned i kælder og forårsager skader på bygning herunder på isolering samt lakskader på de parkerede biler. Kælder fremtræder i øvrigt ufærdig, og vi forventer den rengjort forinden endelig overtagelse
2. Altaner på Broen – afløb fungerer ikke, idet der formentlig er bagfald, hvorved regnvand løber ned ad ydervægge. På enkelte altaner drypper vand ned midt på altanen – vand fra overliggende altan.
3. Vinduespudsning 1. gang ikke udført – vi ønsker en dato.
4. Elevatorer – virker nedslidte, hvilket bekræftes af servicemontør fra Kone, som mener, at overbelastning løbende har fundet sted af div. håndværkere. Ejerforeningerne kan på ingen måde være ansvarlige for den stedfundne nedslidning og må forlange, at elevatorer virker 100 % inden overdragelse samt overdrages rengjorte.
5. Udensomsarealer – vi har forståelse for, at arbejdet ikke er udført, men ønsker tidspunkt for færdiggørelse. OHU`s plads er ikke ryddet (ligner en losseplads).
6. Indgangspartier – belægning mangler. Rampe m/lys ved nedgang til kælder u/Stævnen lovet etableret. Lys v/nedkørsel til P-kælder fungerer ikke.
7. Broen – tagterrasse, toilet – tidspunkt for færdiggørelse (under hensyntagen til brandskade).
8. Adgangsvej – Finlandgade – til bebyggelsen ikke etableret. Vi er bevidst om, at Odense Kommune skal etablere vej, men OHU har vel forinden salg af lejlighederne sikret sig, at beboerne kan komme til/fra deres boliger.
9. Div. mangler i lejligheder, jfr. de afleverede mangellister. Status vedr. syn og skøn på gulve i lejligheder.
10. Kloaker renses inden overtagelse.
11. Facader på begge ejendomme misfarves pga. nedløbende regnvand.

Med venlig hilsen
f. ejerforeningerne

Børge Vilhelmsen


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

2 svar til “Møde med OHU 17.02.09”

  1. Henrik Willer Petersen Avatar
    Henrik Willer Petersen

    Mangler er der jo nok af…

    Nogle af dem der lige nu irriterer mig mest, er dem ved cykelkælderen:

    Der bør naturligvis sættes smæklås i døren ind til cykelkælderen – ligesom der er ved indgang til trappeopgangen. Så er vi sikre på at alle får låst.

    Lyset i cykelkælderen tænder først når man er kommet et stykke ind i mørket og vifter med arme og ben for at lyscensoren fanger én (og der er ret mørkt når man kommer derind…)

    Døren til cykelkælderen lukker hurtigt og med lige lovlig meget kraft på, så man næsten ikke kan nå ind før man får den i nakken.

    Etablering af rampen ned til cykelkælderen – det er forhåbenlig en midlertidig løsning man har lavet med de to stålramper. Blot fordi man ikke har kunnet finde ud af at lave det rigtigt fra starten, skal vi jo ikke finde os i lappeløsninger.

    Til sidst tak til bestyrelsen for den store indsats i yder! Det er utvivlsomt en hård kamp i kæmper!

  2. Pia Klint Jørgensen, Stævnen, 5.s., lejl. 2 Avatar
    Pia Klint Jørgensen, Stævnen, 5.s., lejl. 2

    Jeg ved ikke om det er indeholdt i pkt. 9, men vi har også fået lovning på, at alle ruder skal gennemgåes for ridser. Mig bekendt er det ikke gjort endnu.

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading