Referat fra fælles bestyrelsesmøde 26/2 2009

Til stede var Lars Baagøe Hansen, Børge Vilhelmsen, Lisbeth Bojsen, Jørgen Carstensen, Rene Bendtsen og Henrik Vedel.

Formålet med mødet at fastlægge viceværtarbejdsopgaver for Rene Bendtsen og Henrik Vedel idet disse var indstillede på at påtage sig denne opgave.

 

Dagsorden:

 

  1. Definition af arbejdsopgaver
  2. Stedfordeling af udgifter i forbindelse med udførelsen af arbejdsopgaver samt materialekøb.
  3. Aflønning
  4. Indretning af viceværtlokaler
  5. Eventuelt

 

Ad 1)

Følgende arbejdsopgaver varetages fremover af Rene og Henrik:

Opsyn og løbende aflæsning af el, vand og varme. Opsyn med ventilation, elevatorer og port til parkeringskælder. Desuden kontakt til relevante håndværkere. Fejning og opsyn med kælder og alle de til ejendommene tilhørende ude-arealer samt saltning hvis behovet opstår. Kontaktpersoner for Broens og Stævnens beboere. Indkøb af effekter til daglig vedligeholdelse. Hvis der er tale om indkøb af større effekter skal bestyrelsen kontaktes og dette gælder inden der rekvireres håndværkere eller reparatørere ved større opgaver.

Der var enighed om at starte op pr. 1/3 2009 og efter 3 måneder vil vi tage aftalen op til fornyet vurdering.

 

Ad 2)

Udgifter til materialer der kan henføres til de enkelte ejendomme betales af de respektive ejendommes budgetter og udgifter til fælles arealer f.eks. parkeringskælder betales i fællesskab og deles lige mellem budgetterne. I tvivlstilfælde skal det foreligges bestyrelserne.

 

Ad 3)

Det er aftalt at Henrik og Rene skal have en nettoløn på kr. 2.000 pr. måned. Lisbeth Bojsen kontakter LEA Ejendomme med henblik på udarbejdelse af en aftale. Dette beløb er væsentligt under det i de respektive ejendomme opstillede budgetter til vicevært.

 

Ad 4)

Rene og Henrik vil selv indrette manøvre-rummet ved Stævnen. Børge havde et skrivebord som han gerne vil stille til disposition og andre havde stole. Hvis der er behov vil der blive indkøbt andre effekter til indretningen. Øvrige bestyrelsesmedlemmer var villige til at hjælpe til med indretningen hvis det er nødvendigt.  

 

Ad 5)

Vi drøftede parkeringskælderen. Bestyrelsen har fundet ud af at der er nogle beboere der parkerer i kælderen med 2 biler. På nogle enkelte parkeringspladser er der efterhånden ophobet sig en del effekter f.eks. papkasser, benzindunke m.m.

Vi blev enige om at vi vil bede om en liste over hvilke parkeringspladser de enkelte beboere har fået tildelt. Derefter vil vi drøfte videre i bestyrelserne hvad der fremadrettet skal ske.  Jeg vil tillade mig at henvise til parkeringslaugets vedtægter – specielt punkt 6.

 

For referatet:

 

Lars Baagøe Hansen

 

 


Udgivet

i

af

Tags:

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading