Status på færdiggørelsen af Promenadebyen

Kære beboere i Stævnen og Broen

Vi har opmuntrende nyt om situationen omkring manglende færdiggørelse af vores udenomsarealer herunder Promenaden og arealet mellem punkthusene

Vores advokat Jesper Hauschildt har oplyst at der pågår tætte og intense forhandlinger om overtagelse af Odense Havneudviklings aktiviteter i projektet. Advokat Jesper Hauschildt kan dog ikke fortælle meget mere p.t. på grund af at parterne ønsker høj diskretion indtil alle detaljer er forhandlet på plads og en aftale er indgået og underskrevet.

Nærmest enslydende udmelding har vi fået under et møde den 1/7 med Odense Havnevæsen v/Carsten Aaen. Carsten Aaen var dog lidt mere præcis omkring deadline for en eventuel aftales indgåelse. Han oplyste at det forventes at aftalen underskrives ca. 15/8 2009.

Uagtet at vi alle følger situationen spændt lå det Carsten Aaen og Jesper Hauschildt utroligt meget på sinde at beboerne i Promenadebyen indtil da holdt en lav profil i forhold til at komme med mishagsytringer overfor medierne idet det kunne få de potentielle investorer til at trække følehornene til sig igen.

Bestyrelserne i A/F Stævnen og Broen er enige med Carsten Aaen og Jesper Hauschildt i denne betragtning.

Med ønsket om en god og forhåbentlig positiv sommer !

Lars Baagøe Hansen
Promenadebyen 2, 5.sal
5000 Odense C

PS: For god ordens skyld skal jeg oplyse at de 2 beboere i Stævnen der ikke har adgang til hjemmesiden har modtaget en lignende meddelelse på papir – hvis der er nogen der har kendskab til at nogle beboere på Broen heller ikke har internetadgang så lad mig det lige vide.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

8 svar til “Status på færdiggørelsen af Promenadebyen”

  1. Ejler Stokkebroe Avatar
    Ejler Stokkebroe

    Til bestyrelsen: Jeg erfarer, at der skal være generalforsamling i ejerforeningen i april måned, men af uransagelige årsager er jeg som ejer ikke indkaldt, hvilket ikke er tilfredsstillende.
    Bestyrelsen ved hvem jeg er, de har mit telf. nr. antagelig også min e- mail adresse og postadresse, hvorfor må jeg så ikke få en indkaldelse som jeg får i alle andre foreninger og selskaber hvor jeg deltager.
    Jeg gentager mit telf. nr. 66151612 /21406390
    e-mail: stokkebroe@hotmail.dk
    Postadresse: Ved Bakken 8
    5492 Vissenbjerg
    m.v.h. Ejler Stokkebroe

  2. bvilhelm Avatar
    bvilhelm

    @Børge Vilhelmsen
    Hej alle.
    Udvendig pudsning af vinduer i Broen er ændret til d. 02.09.09.

    Vedr. lugtgener i Broen nr. 8 – problemet er ved at blive løst, idet jeg i dag sammen med medarbejder fra Dansk Ventilationsteknik har konstateret, at ventilationen ikke “kører” optimalt pga strømsvigt. Fejlen bliver nu udbedret.

    Mvh

    Børge Vilhelmsen

  3. Børge Vilhelmsen Avatar
    Børge Vilhelmsen

    @Lene Iversen, Broen, 5.th.

    @Lene Iversen, Broen, 5.th.
    Hej alle.
    Vi får pudset vinduer udvendig i Broen torsdag d. 03.09.09.
    Vi har modtaget informationer fra MTH om underlagets bæredygtighed.
    Vi forhandler fortsat med MTH om hel eller delvis betaling for pudsning 1. gang.

    Mvh
    Børge Vilhelmsen

  4. Lene Iversen, Broen, 5.th. Avatar
    Lene Iversen, Broen, 5.th.

    Hej Alle og måske særligt bestyrelsen.

    Jeg har lagt mærke til at beboerne i Stævnen i sidste uge, fik pudset vinduer via lift.
    Os der bor i Broen i de lejligheder, der alle vender ud mod kanalen, har nogle vinduer, som ikke kan pudses uden lift – og de er ALDRIG blevet pudset. Er der nogen, der ved hvad der sker ? Hvad der kan gøres ?

    Venlig hilsen
    Lene Iversen, Broen 5.th

  5. Jørgen, Stævnen 4.4 Avatar
    Jørgen, Stævnen 4.4

    @Jørn og Lars
    Jeg tror ikke der er andre end de involverede forhandlere, der ved hvad der sker og hvem der er hvor langt fra en endelig underskrift. Og os der bor i byggeriet er ikke med i de forhandlinger så vi må pænt vente og se og lade være med at lade os gå på i ventetiden.

    Jeg synes ikke forsideartiklen på FS var en negativ omtale af Promenadebyen. Tværtimod fremgår det at ‘ langt de fleste af de få mangler er blevet rettet op hurtigt efter indflytningen’ og at vi er glade for at bo her. Jeg mener ikke vi skal klappe i. Så lugter det af at der er noget galt og at vi er utilfredse. Vi skal derimod fortælle den gode historie: at vi bor et spændende og levende sted i Odense med masser af spændende udviklingsmuligheder.
    Det er ikke Promenadebyen der er kollapset, men et australsk finansselskab, og det var den historie som erhvervsredaktionen på FS fik på forsiden i søndags. Ikke nødvendigvis negativ omtale af Promenadebyen.
    /Jørgen

  6. Jesper Ifversen Avatar
    Jesper Ifversen

    Hej Lars,
    hvor er det rart med information fra et af medlemmernen af bestyrelserne. Det er dog interessant, at bestyrelserne finder det nødvendigt at tilbageholde informationer for de øvrige ejere. I stedet for at holde alle os andre hen i uvished, hvilket skaber mere usikkerhed, burde I netop informere om udviklingen. Dette inkluderer også manglende fremgang.

    Vi er formentlig alle interesserede i en positiv udvikling i vores fælles Promenadeby, men jeg finder det tillige problematisk, at vi nærmest trues til at holde vores kritiske røst for os selv. Hvis den tyske bank og eventuelle nye investorer vælger at indtræde i projektet er det baseret på en objektiv vurdering af, om de kan tjene penge på videreførelse af prospektet.

    Hilsen
    Jesper Ifversen

  7. Lars Baagøe Avatar
    Lars Baagøe

    Hej Jørn
    Tak for dit indlæg. Du har helt ret i at det ikke er særlig befordrende for den proces der p.t. er igang med henblik på at finde en kapitalstærk partner/investor at Fyens Stiftstidende bringer et indlæg af dene karakter vi så den 23/8. Der er p.t. ingen afklaring men vi holder alle vejret og afventer spændt den allernærmeste fremtid. Mere kan/tør vi ikke løfte sløret for. I vil selvfølgelig være de første der vi blive informeret når der foreligger nyt.
    Med venlig hilsen
    Lars Baagøe Hansen

  8. Jørn Lynge Avatar
    Jørn Lynge

    Hej alle.
    Er der forlydener om, hvordan forhandlinger og savnet underskrift fra portentielle inverstorer er forløbet ?
    Jeg synes jeg har en mavefornemmelse der siger, at den negative omtale af Promenadebyen ER slået igang med Fyens Stiftstidendes forside søndag. Det er lidt uheldigt for os alle, synes jeg, selvom der selvfølgelig er iritationsmonemter omkring os. Stort set synes jeg, at det er et godt sted at bo.
    Har nogen hørt noget ???

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading