Parkeringslaug i støbeskeen

Jeg lovede at indkalde til stiftende generalforsamling i Parkeringslauget. Det var før der gik sommerferie i Stævnen og Broen. Heldigvis har Bjarne fra Stævnen tilbudt at deltage i arbejdet med parkeringslauget, og han er frisk fra ferie på Sardinien med på at indkalde til møde.

Vi har fastlagt mødet til søndag d. 20/9 2009 kl.15 i parkeringskælderen under Stævnen og Broen. Vi har kikket på de vedtægter som Kromann Reumert har udarbejdet til vores købsaftaler. De er grundlaget for den stiftende generalforsamling i lauget. Vi skal have indskrevet matriklenumre i teksten. Herefter uddeler vi mødeindkaldelse og vedtægter til alle husstande i bebyggelsen, senest 14 dage inden mødet.

Har du forslag til vedtægtsændringer så giv dem til Bjarne, Stævnen, 5. 2 inden den 14. september. eller skriv en kommentar her. Det vil gøre vedtagelsen mere smidig.

Har du mod på at stille op til valget af bestyrelsesmedlemmer ( 2 stk) eller formand, ville det være fint, at det blev meddelt inden mødet. Og det er selvfølgelig i orden at stille op på mødet.

Den officielle indkaldelse kommer inden søndag d. 7. september i din postkasse.

/Jørgen


Udgivet

i

, ,

af

Tags:

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading