Artikel i Fyens Stiftstidende 17/11 2009

De af Jer der abonnerer på Fyens Stiftstidende har kunnet læse følgende overskrift: Bankdirektør – nyt højhus på vej til Odense Havn.

Da der er en del beboere der ikke holder avis vil jeg lige kort ridse op hvad det går ud på:

Den tyske Bank Aareal Bank AG der har lånt penge til Odense Havneudvikling A/S er klar til at finansiere et nyt højhus – Sejlet – der forventes færdiggjort indenfor et år.

Samtidig vil Aareal Bank AG finansiere færdiggørelsen af udenomsarealerne omkring Stævnen og Broen.

Det understreges dog at der endnu ikke foreligger en underskrevet aftale, men at de involverede parter har forhandlet stort set alle detaljer på plads.

Vi i bestyrelser for A/F Stævnen og A/F Broen er selvfølgelig glade for denne udmelding. Vi kan samtidig bekræfte at vi har været og er stadig i løbende dialog med Aareal Bank AG via vores advokat Jesper Hauschildt. Det er også vores indtryk at det kun er detajler der mangler inden en aftale kan underskrives. Når denne underskrevne aftale foreligger vil der blive igangsat en færdiggørelse af udenomsarealerne som forventes færdiggjort inden udgangen af 2009. Arealet mellem Stævnen og Broen forventes dog først afsluttet med udgangen af maj 2010.

Igen vil vi understrege at aftalerne ikke er underskrevet endnu.

Med venlig hilsen
Lars Baagøe Hansen
Stævnen


Udgivet

i

,

af

Tags:

Kommentarer

Ét svar til “Artikel i Fyens Stiftstidende 17/11 2009”

  1. Anne Sofie & Morten Skov Avatar
    Anne Sofie & Morten Skov

    Ved siden af rampen er der opstillet en mængde granitsten på paller. De kunne godt ligne noget til vores – forhåbentlig – kommende færdige udenomsarealer. Nogen, der ved mere?

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading