Politiken, – kommer den på søndag?

jp_politiken

At stå tidligt op og liste ned i ‘netundertrøje og slippers’ for at hente søndagsavisen er hyggeligt. Især her i de mørke måneder er der behov for lidt ekstra for at bevare humøret. Og så er det ærgerligt, når avisen ikke er kommet. Det er sket en del gange for mig her i efteråret.

Heldigvis kan man så klage sin nød til abonnementsafdeligen,  -via nettet.  Men nej, den mulighed har man ikke længere, når leveringen sker til en kasse som den vi har i Stævnen. Det er for egen risiko, når der er låst ind til postkasserne.

Når man ikke kan finde sin avis, er det bare ærgerligt.  “Der må være en anden der har snuppet den”, mener Politiken.” Hvis du vil være sikker på at få søndagsavisen kan den leveres med postvæsenet allerede mandag”. Hvor sjovt er det?

Vi må kunne regne med at aviser kun hentes af dem der har købt abonnementer.

Aviser, som har ligget mere end 24 timer, kan man til gengæld ikke regne med at finde . Da er det måske en venlig sjæl, der har ryddet gangrummet for gammelt papir.

Jørgen, Stævnen,. 4.4


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Ét svar til “Politiken, – kommer den på søndag?”

  1. kresten mehl Avatar
    kresten mehl

    Jørgen,
    Politikken er til at pakke fisk ind i . Skift til Jyllands Posten- De efterleverer gerne hvis tidspunktet for angiveles af manglen er rettidig.

    Kresten Broen 8 4 Th

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading