Referat af bestyrelsesmøde i P-lauget d. 3. nov 2009

Deltagere: Bjarne Jørgensen, Birgit Mehl og Jan Sander

Mødets primære formål var at få et overblik over de enkelte medlemmers parkeringspladser i P-kælderen – altså hvem parkerer hvor og samtidigt indsamle kommentarer og ønsker fra de enkelte til brugen af P-huset.
Alle medlemmer havde givet et tilbagesvar på nær 2 – det var vel ganske tilfredsstillende.
Vi har nu fået sat placeringerne af de enkelte medlemmer i system og fået det overblik som gør det muligt for os fremadrettet at arbejde konstruktivt med brugen af P-kælderen.
At dømme efter tilbagemeldingerne til os, så er der en udbredt tilfredshed med de enkeltes placeringer i P-kælderen. Enkelte ville gerne overveje at bytte P-plads af mange forskellige årsager – disse får separat besked fra bestyrelsen. Andre var utilfreds med at der stadigt var dryp ind fra loft og vådområder i regnvejr. Med hensyn til disse problemer må P-lauget desværre melde pas – dette område falder ikke ind under P-laugets ansvarsområde. Vores viceværter, bestyrelsen og vores advokat har igennem længere tid arbejdet med denne problematik med hensyn til ansvarsplacering og udbedring. Det kan vi desværre ikke kommentere yderligere, men mon ikke der snart er nyt herfra.
Endeligt var der kun ganske få der ønskede en ekstra plads i P-kælderen udover dem som allerede har en aftale i dag. Disse får også en direkte besked fra P-laugets bestyrelse.
I dag kan vi lige nøjagtigt garantere alle beboere en P-plads, men vi må se i øjnene, at der ikke er P-pladser nok til nye ejere/lejere. Der er 2 pladser som ikke officielt er belagt, som ejes af OHU, men som ofte er i brug af flere forskellige beboere. P-lauget har heller ikke mulighed for at disponere bindende over disse pladser. Hvis OHU sælger/udlejer flere end 2 lejligheder – og der er jo en hel del flere ledige endnu – i alt fald +10, ja så må OHU disponere disse uden P-plads indtil P-kælderen under Sejlet står færdigt.
Der blev også på mødet truffet beslutning om køb og type af cykelstativ. Disse går nu i bestilling. Der bliver etableret 2 x 20 cykelpladser i stativer med plads til 5 i hver.
Næste møde afholdes tirsdag den 8. december 2009.

På bestyrelsens vegne
Bjarne Jørgensen Formand


Udgivet

i

af

Tags:

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading