LØB

Så er det igen tid til Havfruestafetten, der er gået 1 år (og 5 kilo) siden sidst, den “ægte vare” sidder i Kina, så vi må vise flaget og igen stille op som Promenadetøserne.(måske 2 hold i år?)
Løbet er søndag den 20. juni, der løbes i hold af 4(3 km hver), så der skulle være en rimelig chance for at alle kommer i mål inden solnedgang. Prisen er som sidste år 150 kr. og glem så ikke den dejlige taske med alt fra tandpasta til intim creme og så selvfølgelig løbe trøjen. Giv mig dit tilsagn, penge i postkassen og jeg sørger for tilmelding…..gad vide om vi igen i år får heppekor og Joans sublime opbakning i form af Champagne og jordbær?

Liselotte Lægteskov Broen 6, 3 tv.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

2 svar til “LØB”

  1. joan rudbæk andersen Avatar
    joan rudbæk andersen

    Hej Liselotte.

    Helt sikkert. Jeg arrangerer gerne heppekor som sidste år – og du få selvfølgelig sammen med de øvrige deltagere champagne og jordbær, forudsat sidstnævnte ikke er ramt af “askebelægninger”. JEg kan kun tilslutte mig: alle løbetøser i promenadebyen, meld jeg til Liselotte – og alle andre tøser, “VI HEPPER ” på vores løbere.

    Joan, Boren 8, 7 th.

  2. Birgit& Palle Avatar
    Birgit& Palle

    Hej, lyder rigtig godt. Løb er ikke lige min force, men jeg tror at jeg vil være rigtig god i et heppekor. Glæder mig til at høre nærmere 🙂
    Hilsen Birgit, Broen 8, 3. tv.

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading