Information til ejere og lejere i Promenadebyen

Nedennævnte skrivelse vil blive rundsendt til samtlige beboere i Promenadebyen i løbet af uge 41:

Bestyrelsen i Promenadebyen vil gerne byde velkommen til alle nye lejere og ejere. Vi vil gerne gøre opmærksom på vores hjemmeside hvor alle kan følge med i seneste nyt fra bestyrelsen samt mulighed for at deltage i en løbende debat om aktuelle emner. Hjemmesiden har følgende adresse: www.5000havn.dk/sb/

Et af de emner er p.t. er aktuelt er parkeringsforholdene omkring rampen op til bygningerne samt i området omkring bygningerne. Bestyrelsen vil gerne bede alle om at respektere at der ikke parkeres i disse områder hvorimod al på- og aflæsning er tilladt. Dette gælder så længe der pågår arbejder i området. Vi henviser til grusarealet ved siden af ”Stævnen”. Der er p.t. ved at blive etableret p-pladser i området tættere på bygningerne. Der vil desuden blive etableret gæsteparkeringspladser.

Vi vil gerne komme med en lille henstilling til alle beboere i Promenadebyen angående anvendelsen af lys på fællesarealerne. Bestyrelsen oplever ofte at lyset er tændt på reposer og opgange – også midt på dagen. Hvis vi alle tænker os om en ekstra gang inden lyset tændes vil det for det første gavne miljøet og for det anden vil det reducere vores fællesudgifter idet lysregningen på de fælles arealer betales af os alle. Elregningen beløber sig til over kr. 50.000 i hver bygning så overvej en ekstra gang om det nu også er nødvendigt at tænde for lyset der jo oplyser alle reposer og hele trappeopgangen.

Tænk i øvrigt over hvad I smider i affaldsskakten. Læs vejledningen ved lågen godt igennem så vi undgår problemer med tilstopning af det ”sarte” skraldesuganlæg.

En sidste ting vi gerne vil appellere til er brugen af vores elevator. Når der nu (heldigvis) er kommet mange nye beboere til ”Broen” og ”Stævnen” bliver der også ekstra pres på vores elevator. Derfor vil vi godt bede Jer om at undgå unødig brug af at ”holde på elevatoren”. Nogle gange kan der gå op til 5 min. inden elevatoren når frem

Bestyrelsen håber med denne skrivelse at vi alle hjælper hinanden med at få tingene til at glide på fornuftig vis så vi alle stadig synes at det er et godt sted at bo. Vi henviser i øvrigt til de til enhver tid gældende husordensregler.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen for Promenadebyen


Udgivet

i

af

Tags:

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading