Bestyrelsesmødereferat

Referat fra fælles bestyrelsesmøde onsdag den 8/12 2010.

Dagsorden:

1. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde
2. Drøftelse af notat fra advokat Jesper Hauschildt (p-pladser)
3. Orientering om mangelgennemgang med Sjælsøgruppen
4. Mulige ”hængepartier” fra generalforsamlingerne
5. Snerydning af fælles arealer
6. Bestilling af diverse skilte
7. Eventuelt

Ad 1)
Godkendt

Ad 2)
Indholdet af advokat Jesper Hauschildt’s notat blev gennemgået og hans konklusion er at Sjælsø-Gruppen har ret til at ”fratage” os de 10 P-pladser på rampen som bestyrelsen mente var til fælles parkering for ejere og gæster. Disse pladser vil fremover blive tilbudt kommende lejere i Broen og Stævnen mod betaling. Det er dog en forudsætning at de beboere/ejere der har fået stillet en p-plads i kælderen i udsigt også har fået en p-plads der.

Det betyder at ejere/lejere med bil 2 er henvist til at parkere på arealet foran Stævnen (skærve-pladsen). Desuden skal gæster ligeledes parkere på denne plads i tilfælde af at gæsteparkeringspladserne er optagede.

Bestyrelsen er ikke tilfreds med denne løsning. Dels er skærvepladsen meget pløret på trods af at der er kommet skærver på og dels kan det for gæster være svært at finde vej til pladsen. Vi frygter derfor at der vil blive parkeret på mange uhensigtsmæssige steder på rampe og platform til stor gene for de beboere der bor i stueetagerne.

Bestyrelsen er enige om at Lars kontakter kommunen for at høre om det ifølge lokalplanen er lovligt at tilbyde beboere i Stævnen/Broen disse parkeringsforhold.

Ad 3)
Den 1. december blev der afholdt møde med Peter Kallehave fra Sjælsø Gruppen og Lars, Rene og Børge fra ejerforeningen. Formålet med mødet var en gennemgang af de fejl og mangler på alle fælles arealer og bygninger som endnu ikke var udbedret. Det blev aftalt at Peter Kallehave udarbejder en mangelliste. Denne mangelliste blev uddelt på bestyrelsesmødet. Manglerne vil blive udbedret af Sjælsø Gruppen.

Bestyrelsen bemærker at der er et par punkter der bør stå på mangellisten ud over de allerede anførte:

a) der er stadig problemer med regnvand på visse altaner på Broen. Lisbeth vil kontakte Peter Kallehave for en nærmere drøftelse.
b) der er stadig revner i muren ved nedkørsel til p-kælderen
c) løse gelændere ved luftssluser på Broen/Stævnen samt ikke mindst på terrassen på Broen 9. sal.

Ad 4)
Vi mangler at justere på vores husordensregler. Der er derfor nedsat et udvalg bestående af Kresten og Jørgen som vil komme med et oplæg til bestyrelsen i løbet af primo 2011.

På generalforsamlingen blev vi også bedt om at se på vedtægterne angående terminen for indsendelse af forslag. Nuværende termin hedder 1/3 og bør rettes til et senere tidspunkt.

Vi mangler også at få nye navneskilte opsat ved indgangsdøren til stueetagen. Det vil desuden pynte med andre skilte til postkasserne.

Derudover mener bestyrelsen ikke at der verserer andre uafsluttede punkter.

Ad 5)
Vinteren har indtil nu været temmelig streng med meget snefald som følge. Derfor er det blevet noget svært og farligt at bevæge sig rundt på vores udendørs fælles arealer. Vores viceværter samt vores eksterne entreprenør har gjort hvad de kunne for at afbøde generne men det har været en utrolig vanskelig opgave. Vi mener at der er gjort det vi kunne og når vi ser på hvorledes at det ser ud andre steder i hele byen er vores snerydningsstandard ikke ringere end disse andre steder.
Vi har salt og vi indkøber tømidlet Urea som anvendes på gange i området.

6)
Kresten bestiller nødvendige antal skilte korrigeret for punkt 2. Herefter kan vi kun appellere beboerne til at respektere disse skiltes anvisninger.

7)
Børge har indhentet tilbud på gartner arbejder. Der er kommet 2 tilbud og vi er enige om at vælge det billigste som Torbens Erhvervsservice er komet med. Vi modtog desuden et tilbud på den rengøring som i dag varetages af Borup Rengøring. Tilbuddet var så godt at vi valgte at tage imod dette. Det betyde at Lars kontakter Anders fra Borup Rengøring og meddeler at samarbejdet ophører pr. 1. april 2011. Det gælder dog ikke vinduespolering som stadig skal udføres af Borup Rengøring.

På mødet blev vi enige om at vi ikke behøver jernplader når der skal anvendes liftvogn til vinduespoleringen. Dette skal skriftligt meddeles Borup Rengøring der havde sået tvivl om betonen på Promenadebyen kunne holde til trykket fra liftvognens støtteben.

Der har indenfor der seneste dage været nogle indbrud i p-kælderen. Ved den lejlighed blev der bl.a. stjålet en fjernbetjener til gitterporten. Bestyrelsen indkaldte p-laugets formand til mødet og det blev besluttet at vi næste dag (torsdag)omkoder alle fjernbetjenere.

Samtidig vil bestyrelsen endnu engang appellere alle beboere i Stævnen og Broen om at sørge for at alle døre lukker korrekt. Det hænder temmelig ofte at bestyrelsen kan konstatere at disse døre ikke er lukkede og derfor er der jo tale om en reel indbydelse til indbrudstyve. Bestyrelsen har samtidig bedt p-lauget om at indhente tilbud på videoovervågning i kælderen.

Bestyrelsen konstaterer at der justeres på radiatorerne på reposerne. Vi vil derfor tage skridt til at få isat en mekanisme der forhindrer beboerne i selv at justere på varmen.

Bestyrelsen har modtaget et notat fra advokat Jesper Hauschildt angående transport af garanti til Sjælsø Gruppen. Bestyrelsen er usikker på om det er en korrekt fremgangsmåde som Areal Bank AG vil anvende i den forbindelse. Derfor har Jesper Hauschildt udarbejdet et notat som bestyrelsesmedlemmerne har drøftet. Lars drøfter videre med advokat Jesper Hauschildt i uge 50.

Vi får pudset vinduer i uge 51.

Næste møde afholdes den 19/1 2011 kl. 17.00 hos Jørgen.

For referatet:

Lars Baagøe Hansen


Udgivet

i

af

Tags:

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading