Referat

Referat af fælles bestyrelsesmøde tirsdag den 8. marts 2011

Dagsorden:
1. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde
2. Status fra ”husordensudvalget”
3. Generalforsamlingerne 2011 herunder drøftelse af eventuelt indkomne forslag
4. Referat fra møde med Henrik Sielemann, LEA den 16/2
5. Holdning til Havnebad
6. Eventuelt, herunder aftale ny dato for bestyrelsesmøde

Ad 1) Godkendt
Ad 2) Kresten og Jørgen fremlægger et udkast til ”Husorden ” for byggeriet som efter tilretning fremsendes til LEA. Herefter rundsender LEA sættet til alle beboere.
Husordenen er en hensigtserklæring som ejerforeningen kan henvise til ved tvivlsspørgsmål. I husordenen præciserer ejerforeningen, hvordan man som beboer (ejer som lejer) skal forholde sig til byggeriet, omgivelserne og hinanden.
Ad 3) De indkomne forslag til generalforsamlingen blev drøftet.
Forslag om at ændre tidsfrist for indsendelse af forslag til beslutninger på generalforsamlingen
Her ønsker bestyrelsen at fastholde senest 1. marts som frist og forpligter sig til ved opslag på tavler og hjemmeside at sikre en tidlig og tydelig annoncering af muligheden for at indsende forslag.
Forslag om ansættelse af vicevært.
Bestyrelsen gør opmærksom på, at formalia ikke er på plads i forhold til at kunne ansætte en vicevært, da Grundejerforeningen for området endnu ikke er stiftet. Bestyrelsen foreslår derfor, at tilbuddet på rengøring og havearbejde som Torbens Erhvervsservice har udarbejdet og som igangsættes pr 1. april evt kan udvides med flere relevante opgaver. Lars, Børge og Rene holder møde med Torben den 15. marts.
Børge og Lars undersøger hvilke muligheder der er for at stifte en Grundejerforening på nuværende tidspunkt.
Forslag om afholdelse af bestyrelsesmøder i hver enkelt A/F
Bestyrelsen er af den holdning, at det i høj grad har været en fordel at afholde fællesmøder for de to A/F. Der har været mange fælles problematikker, hvor vores samarbejde har betydet en større gennemslagskraft overfor de mange skiftende parter, der har været involveret i byggeriet. Vi mener, at der stadig er en del fælles interesser at varetage og vil på Generalforsamligen redegøre for disse.
Vi er selvfølgelig forpligtet til at behandle individuelle problematikker og det gør vi naturligvis, men forbeholder os stadig retten til at afholde bestyrelsesmøder i fællesskab under stor hensyntagen til vores forskelligheder.
Ad 4) Lars og Børge refererer fra møde med Henrik Sielemann, LEA hvor regnskab og budget er blevet gennemgået.
Der er et ønske fra bestyrelsen om større gennemsigtighed i regnskabet og udbeder os fremover kontospecifikationer tilsendt kvartalsvis sammen med regnskabet.
Ad 5) Bestyrelsen er overvejende positivt indstillet til projekt Havnebad. Vi kan dog godt følge de røster, som frygter at støjniveauet fra et Havnebad kan blive en belastning og vil foreslå en form for regulering af tilstrømningen til badet.
Lars og Kresten arrangerer et møde med boligforeningen tættest på det projekterede bad.
Ad 6) Bestyrelsen ønsker et hurtigt møde med Sjælsø for at drøfte problematikker vedr anvendelse og vedligeholdelse af fællesarealer, parkeringsområder samt status på mangellister. Herunder både de fælles og individuelle mangler. I denne forbindelse udsætter bestyrelsen etablering af lys imellem bygningerne indtil mødet er afholdt.
Der er konstateret nye revner i beton på rampen: Sjælsø kontaktes.
Rene og Jørgen bestiller og opsætter skilte til postkasser og ringeanlæg for at sikre et pænt og ensartet look.
Stævnen har anskaffet cykelstativer og derudover henvises til Stævnens eget cykelrum i kælderen, så Broens cykelstativer ikke belastes.
Kresten fortæller, at der er bestilt pullerter for at forhindre kørsel med bil langs bygningerne og at smeden vil vende tilbage så snart de er klar.
Jørgen orienterer om hjemmesiden. Der er gang i et mini-udvalg som kigger på evt tilretninger af hjemmesiden. På grund af besværligheder med tid til at mødes, skrider dette kun langsomt fremad.
Rene og Jørgen vil undersøge om det kan lade sig gøre at få udarbejdet nogle ophæng til kajakker i kælderen og vil i den forbindelse undersøge hvor stort behovet er.
Kresten orienterer om et arrangement i forbindelse med Havnekulturfestivalen. Promenadebyen er opfordret til at opstille et hold på 12-15 personer til Dragebådssejlads og det mener vi bestemt må kunne lykkes.
Oprydning på fællesarealer: Der ligger stadig en del af MTH’s materialer og Børge kontakter MTH for en oprydning.
Og til sidst: Parkeringspladser. Det går den rigtige vej med at respektere p-forbud på rampen, der er dog stadig nogle som ikke har forstået hvad forbudt betyder. Det er åbenbart også svært at forstå skiltet ”gæster”, for her parkerer beboere dagligt. Måske det hjælper, når alle gæsteparkeringsskiltene bliver sat op.
Referent: Lisbeth


Udgivet

i

,

af

Tags:

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading