Bestyrelsesmøde tirsdag den 10. maj 2011 i A/F Stævnen

Der er afholdt bestyrelsesmøde i administrationsfællesskabet for Stævnen med denne dagsorden:

1) Godkendelse af referat fra sidste møde
2) Parkeringsforhold – holdninger
3) Rengøring
4) Navnemarkering på postkasser
5) Referat fra møde med Sjælsø Gruppen v/Peter Kallehave angående mangler
6) Beplantning og skiltning langs nyanlagt fortov
7) Vinduespolering
8.) Eventuelt

Ad 1)
Godkendt

A2)
Alle er enige om at beboere og gæster er væsentlig bedre til at respektere de afstukne regler som der er vedtaget i ejerforeningen. Der er dog stadig nogle få lejere/gæster der – trods mange henvendelser – endnu ikke retter sig efter reglerne men lader hånt om dette. Det er beboere der parkerer på de 5 gæsteparkeringspladser mellem Stævnen og Broen.. Bestyrelsen mener at der nu skal der ske noget andet og vi vil derfor tage kontakt til Sjælsø Gruppen via Ejerforeningen  idet det er enkelte lejere der er problemer med. Emnet tages op på det kommende bestyrelsesmøde i Ejerforeningen den 24/5.

Ad 3)
Vi har ansat Torbens Haveservice til at varetage rengøringen i Stævnen og der er enighed om at vi er tilfredse med udførelsen af opgaven i de halvanden måned der er gået.

Ad 4)
Jørgen arbejder stadig med opgaven og han oplyser at arbejdet skrider pænt fremad.

Ad 5)
Lars og Rene – repræsenterende Ejerforeningen – var tidligere på dagen til møde med Sjælsø Gruppen v/Peter Kallehave. Formålet var at få afdækket de sidste mangelarbejder samt få en drøftelse af mangler i de enkelte lejligheder. Der var en konstruktiv og oprigtig dialog på mødet og vi var enige om at det kun er detaljer der mangler i at blive færdigudført i forhold til 1 års manglerne. Det blev aftalt at Sjælsø fremsender 1 års mangellister til Lars på samtlige lejligheder med henblik på underskrift  idet Peter Kallehave. Dermed er der – iflg. Peter Kallehave – ikke lukket af for udbedringer af eventuelle fejl og mangler, men disse kan tages på 5 års afleveringsforretningen.

Listerne omdeles til de berørte ejere sammen med en opfordring til ejerne om at underskrive listerne.

Ad 6)
Det er lykkedes os at få ændret på konstruktionen af fortovet langs Stævnen således at der etableres huller i dele af betonen. I hullerne beplantes lavtvoksende græs i lighed med græsset voksende langs promenaden. Vi bestiller Torbens Haveservice til at udføre arbejdet der består i opfyldning med jord og efterfølgende beplantning af det føromtalte græs. Området hører til fællesarealerne og betalingen for arbejdets udførelse sker via Ejerforeningen. Bestyrelsen frygter at en del af arealet vil blive benyttet til parkering af beboeres/gæsters biler. Vi afventer situationen inden der eventuelt tages beslutning om bestilling og opsætning af skilte.

Ad 7)
Bestyrelsen mener at de seneste par runder med vinduespolering ikke har været tilfredsstillende. Borup Rengøring har endda måtte komme igen og polere nogle af vinduerne om. Vi har taget kontakt til et andet firma som kommer med tilbud. Det er især kanterne omkring vinduesrammerne der ikke aftørres. Når tilbuddet fra firmaet foreligger vil vi sammen med bestyrelsen i Broen tage endelig stilling til eventuelt skift af vinduespolerer.

Ad 8.)
Nogle beboere tager deres cykler med op i elevatoren og stiller cyklerne på reposen på deres etage. Det har medført klager fra andre beboere på etagen. Det har aldrig været meningen at cykler parkeres på reposen – jævnfør vores husordensregler.  Hvis der er nogle beboere der finder det absolut nødvendigt at medtage cykler SKAL disse stilles ind i lejligheden og ikke på reposen eller på altanen. Bestyrelsen opfordrer beboere der føler sig generede af cykler på reposer om at kontakte bestyrelsen som derefter tager aktion. På foranledning af et punkt på A/F Broens referat fra bestyrelsesmøde den 28/4 drøftedes muligheden for opstilling af legeplads på ejerforeningens arealer. Vores erfaringer fra tidligere er at det bekosteligt at opstille og vedligeholde legepladser idet der er mange sikringsforskrifter der skal tages hensyn til. Jørgen arbejder videre med sagen for at finde ud af regler m.m. på området.

Bestyrelsen drøftede cykelparkering i P-kælderen. Vi mener at der er tale om en midlertidig foranstaltning at beboerne måtte parkere deres cykler i P-kælderen.  Lars kontakter Bjarne fra P-lauget for at drøfte dette.
Næste bestyrelsesmøde aftalt til den 21/6 2011 kl. 17.00 hos Jørgen
For referat:
Lars Baagøe


Udgivet

i

,

af

Tags:

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading