På utallige opfordringer kommer her “Broens suppe”.
6 Personer.
300 g bacon i tern
2-3 hakkede hvidløg
2 hakkede løg
4 stilke blad selleri i tynde skiver
5 spsk. olie (udlades, hvis du starter med at svitse bacon)
1 l. bouillon
1/2 l fløde 13% (madlavnings fløde 18%, mindre mængde og så mere bouillon, fløde 13% kan tåle at koge)
2 dåser hakket tomater.
1 1/2 dl. nudler (koges ved siden af, så kan det genopvarmes uden de bliver udkogte)
1-2 tsk. oregano
salt og peber.
Bacon, løg og hvidløg svitses i olien/eller i bacon fedtet, hild evt. den overskydende bacon fedt fra. Tilsæt bladselleri og svits med i 2 minutter. Tilsæt bouillon, tomater, oregano, salt og peber og lad det simre i 15 minutter. Tilsæt fløden og kog den med. Serveres med flute eller groft brød og de “al dente” kogte nudler.
MVH
Arrangementsgruppen.