Referat fra møde i P-Laugets bestyrelse

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I P-LAUGET TORSDAG DEN 8/9-2011

1. Møde fra Sjælsø

P-pladserne under Sejlet fordeles af Sjælsø efter principperne hensyn til handicappede, mindst mulig afstand til den bygning ejeren bor i, så vidt muligt samme afstand fra p-pladsen til lejligheden for alle ejere.

Eventuelle mangler i p-kælderen gennemgås sammen med Peter Kallehave før der sker en tilskødning af p-kælderen til Parkeringslauget – mangler er ikke eks. skader efter påkørsel.

Ejere som I deres kontrakt har adgang til en P-plads vil efter tilskødningen få et andelsbevis herpå. Sjælsø’s advokat vil fremkomme med et forslag til udformningen af dette til P-Laugets bestyrelse.

2. Porten

Vi oplevede en defekt på porten fornyligt. Denne faldt ned angiveligt fordi der havde været forsøgt at presse rullen helt I bund med “vold”. Måske fordi et køretøj var lidt for højt for at klare porthøjden eller man havde haft for høj last på tagbøjler eller lignende. Det er ikke til at sige – men under alle omstændigheder vil vi gerne opfordre til, at man ikke forsøger at manipulere med oprulningen af gitteret og forsøger at presse det I bund.
Porten blev hurtigt repareret – og kører faktisk meget fint nu.
Imidlertid er rullen så slidt på porten, at P-Lauget har besluttet sig til hen imod årsskiftet at se sig om efter en alternative løsning, som skal være lydløs og klare vores behov med mange portåbninger dagligt.

3. Kajakker I Parkeringskælderen

På trods af sympati for et ønske om at etablere ophæng til kajakker I P-kælderen, har P-Lauget afvist en anmodning herom med baggrund I P-Laugets vedtægter.
En sådan etablering vil kræve en vedtægtsændring, som tidligst kan bearbejdes på næste generalforsamling. Et forslag til en vedtægtsændring er velkommen.

4. Cykler I P-Kælderen

P-Lauget vil tage initiativ til at cykelstativerne I P-kælderen fæstnes til gulvet, således at der opstår mere orden omkring placeringen af cycler.

5. Tyverier I P-Kælderen

Der har været etableret enkelte tyverier fra aflåste biler hen over sommeren. Omfanget et dog “beskedent”, hvis man kan tillade sig at bruge et sådan udtryk I denne forbindelse.
P-Lauget afventer året ud om der vil være behov for etablering af videoovervågning i P-kælderen og får opdateret de eksisterende tilbud på en etablering – så beslutningsfasen bliver kortest mulig efter nævnte periode.
Alle beboere får ret til at udtale sig om deres syn herpå inden indkøb, og hvis der er mange som vil føle sig intimideret heraf – må vi tage en eventuel etablering op til fornyet overvejelse.


Udgivet

i

, ,

af

Tags:

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading