Referat bestyrelsesmøde A/F Stævnen 16/11 2011

Referat fra ekstraordinært bestyrelsesmøde onsdag den 16/11 2011 i A/F Stævnen

Dagsorden til mødet:

1) Drøftelse af tilbud fra Rådgivende Ingeniør Henneby Nielsen
2) Eventuelt

Ad 1)

Vi har modtaget et tilbud fra Henneby Nielsen på hvad det koster at få oprettet en langsigtet vedligeholdelsesplan for Stævnen, Broen og Ejerforeningen. Det vil komme til at koste kr. 87.500 incl. moms. Bestyrelsen blev enige om at da der er tale om et stort beløb skal vi indhente et ekstra tilbud fra f.eks. Rambøll. Derefter mener bestyrelsen at vi skal have mandat fra generalforsamlingen for at kunne igangsætte den omtalte plan. Lars giver besked til bestyrelsen om denne beslutning.

ad 2)

Rene oplyste at projektet med udskiftning af låse til en elektronisk brik kører som forventet. Vi skal være opmærksom på at informere beboerne i god tid. Der er mulighed for at få tilknyttet samme elektroniske brik til ens egen hoveddør. Det vil koste ca. kr. 3.480,- plus moms. Der kommer mere information om dette senere.

Bestyrelsen drøftede også en eventuel læ-afskærmning. Lars fra modtaget tilbud fra Hauge Smedie og det koster ca. kr. 27.000 at få en tilfredsstillende og pæn læ-afskærmning på altanen mod syd-øst. Vi er enige om at vi ikke kan igangsætte projektet uden at få en godkendelse fra generalforsamlingen. Jørgen har undersøgt om at der skal søges særlig tilladelse til projektet f.eks. hos Odense Kommune ,og derfra oplyses det at dette ikke er nødvendigt.

Vi holder stadig det ordinære bestyrelsesmøde den 16. december kl. 17.00 hos Jørgen
For referat:
Lars Baagøe Hansen

Find referatet her

 

 


Udgivet

i

, ,

af

Tags:

Kommentarer

Ét svar til “Referat bestyrelsesmøde A/F Stævnen 16/11 2011”

  1. Pia Klint Jørgensen Avatar
    Pia Klint Jørgensen

    Hvilke altaner mener I med Syd-Øst? Vi bor i lejl. 2 på 5.s. og jeg mener jo, at vores altan også ligger mod S-Ø. Gælder tilbuddet så også vores lejlighed eller?

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading