Referat af møde for A/F Stævnen og A/F Broen , 8/2 2012

Referat af møde for A/F Stævnen og A/F Broen , 8/2 2012
Deltagere: Lars Jørgen, Rene, Børge og Kresten

Dagsorden:

1.    Nyt nøglesystem, SALTO

2.    Eventuelt

ad. 1 Nyt nøglesystem, SALTO

a) Nummerering af nøgler.
Der har været en vis bekymring omkring håndtering af  de nye nøgler, når de ikke umiddelbart kan identificeres, f.eks. v. h. a. et indgraveret nummer.  Bekymringen er ubegrundet, da det i praksis er en overflødig information for håndtering af brikken. I tilfælde af tabt brik omkodes alle  brikker til aktuel lejlighed.

b) Antal nøgler pr. husstand.
Der udleveres 2 ekstra nøgler  til alle lejligheder uden beregning.

c) Pris for brikker
Det koster 100 kr. for en ekstra brik ud over de 4, der udleveres pr. lejlighed. Ved tabt nøgle skal der betales 150 kr. for omkodningen, og 100 kr. for en ny brik. Pengetransaktioner dokumenteres til regnskabet med DagsDato- blokke. Jørgen køber blokke.

d) Registreringssystem på PC.
Det har vist sig uhensigtsmæssigt at databasen med nøgleinformationer er installeret og bundet til en privat pc. Det kan ikke umiddelbart flyttes til en anden maskine. Derfor køber AF’erne i fællesskab en billig bærbar pc med taske, som kommer til at indeholde de nødvendige værktøjer til at administrere nøglebrikkerne. Jørgen finder en løsning til omkring 3000 kr.

e) Branddøre
Det var umiddelbart en meget tryghedsskabende ide at låse dørene fra parkeringskælder og ind til beboede områder, og mange beboere har hilst dette velkomment. Løsningen skal dog suppleres med anordning til sikring af flugtvejene. Der er bestilt løsning med vridere hos Odense Låse.’

f) Låsecylindre bibeholdes
Der kan stadig opnås adgang til fællesområderne med de oprindelige nøgler. Nøglecylindrene bibeholdes, og omkodes til en ’vicevært’ nøgle, når SALTO systemet er endelig på plads.

g) Ejere med udlejning
Ejere af lejligheder, som ønsker adgang til fællesområderne, skal henvende sig til Lars om køb af ekstra brikker

h) Eksterne leverandører
Der udleveres nøglebrikker til Karma Måtterservice og Torbens Haveservice. Der lægges brik i nøgleskabet ved indgang i kælderen. Dansk Skraldesug får en brik udleveret

i) Kontakt vedr. brikker
Opstår der problemer med brikkerne, skal beboerne kontakte formanden for EF, Lars Baagøe Hansen, som koordinerer og sender opgaver videre. Lars kontakter Sjælsø, Kallehave, og får afklaret hvordan proceduren skal være i forhold til deres udlejning ( Kunne sammentænkes med procedure omkring beboer, navne navneskilte på postkasser/ dørtelefon)

j) Igangsætning, Information og kommunikation
I bagklogskabens klare lys ville vi have gjort tingene noget anderledes. Vi får et meget avanceret nøglesystem til en særdeles favorabel pris, som fremover sikrer adgangen til vores bygninger uden store, ekstra omkostninger til eksterne leverandører. Vi er glade amatører, som har brug for konstruktiv feedback for yde vores bedste. Vi er dog blevet ærgerlige over den form kritikken har taget i forbindelse med nøgle-brik opgave

ad. 2 Eventuelt
a) Møde i EF Promenaden
Der afholdes bestyrelsesmøde i EF d. 20/3 2012 kl. ??

b) Brandsikring af kabelskakter
Mistanke om træk gennem kabelskakt
Sjælsø kontaktes for at sikre, at der er foretaget korrekt fugning omkring kabelskakter. Jørgen kontakter Kallehave

c) Tør luft i frostvejret.
Der bliver meget tørt i lejlighederne, hvilket er usundt for mennesker og inventar. Problemet opstår når luften i lejlighederne udskiftes med en meget kold frostluft. Rene kontakter ventilationsfirmaet og hører om der kan justeres på antallet af kubikmeter luft der udskiftes pr. time. Der kunne evt. laves natsænkning på ventilationen.

Referat

Jørgen, Stævnen, 4.4


Udgivet

i

, , ,

af

Tags:

Kommentarer

2 svar til “Referat af møde for A/F Stævnen og A/F Broen , 8/2 2012”

  1. Morten Skov Avatar
    Morten Skov

    Korrekt. Der kommer meget træk ind den vej… Har faktisk overvejet, om det mon kunne være meningen…

  2. Jørn Lynge Avatar
    Jørn Lynge

    Vedr. ad.2 Eventuelt punkt b:

    Vi kan bekræfte træk gennem kabelskakt. Så voldsom, at vores dør til teknikskabet blæser op når der er stormvejr.

    MVH
    Jørn Lynge
    8, 1.th

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading