Referat fra bestyrelsesmøde i A/F Stævnen 18/4 2012

Referat fra bestyrelsesmøde den 18/4 2012 i A/F Stævnen

Dagsorden:

  1. Godkendelse af referat fra sidste møde
  2. Status på elektroniske brikker
  3. Oprydning på reposer
  4. Opfølgning på generalforsamlingen den 25/4
  5. Skraldesug – hvad gør vi fremover
  6. Opfølgning på træk i kabelskakte og på ventilation
  7. Eventuelt

Ad 1)
Godkendt
Ad 2)
Der er i denne uge udleveret endnu 2 brikker til alle beboerne således at der nu er udleveret i alt 4 brikker pr. lejlighed. På vores generalforsamling vil vi spørge hvor mange beboere der er interesseret i at få de elektroniske brikker til også at gælde for den enkeltes lejlighed. Pris ca. 3.500
Om en måneds tid vil det ikke være muligt at anvende nøgler længere på døre i fællesarealer. Disse kan fremover kun åbnes med brikkerne.
Ad 3)
På mange reposer i Stævnen står der cykler, diverse kasser samt sko og støvler. Det ser ikke særlig pænt ud og det er samtidig i strid med vores husordensregler. Efter mødet i dag tager bestyrelsen rundt på de enkelte reposer og fortæller de beboere der har ting stående på reposerne at disse skal fjernes.
Ad 4)
Der er ikke nogen uafklarede emner – Jørgen er villig til at tage referat fra Stævnens og Ejerforeningens generalforsamlinger. Der er kommet tilmeldinger fra 43 beboere til spisning efter generalforsamlingerne.
Ad 5)
Der har indenfor kort tid været mange stop i vores skraldesug til stor irritation for beboerne. Problemet er faktisk ikke manglende affaldshåndtering fra beboernes side men at der er et spjæld nederst i skraldesug-røret som har sat sig fast så røret stopper til. Jørgen sætter et indlæg op på vores hjemmeside for at orientere beboerne.
Ad 6)
Der er ikke noget nyt endnu omkring ventilation – Rene vender tilbage igen.  Angående træk i kabelskakte vil Rene tage kontakt til Peter Kallehave – Sjælsø for at aftale nærmere omkring en eventuel forsegling af trækkanal i kælderen.
Ad 7)
Poul Henning Fløjborg fra 2. sal har kontaktet bestyrelsen angående alle de cykler der står i kælderen men som ikke bliver brugt.  Han forslog at vi eventuelt kan bruge det bagerste rum (værkstedet)  i cykelkælderen som sjældent bruges til noget til opbevaring af disse cykler.  Bestyrelsen vil se på problemet. Vi vil sammen med P-lauget drøfte muligheden for at de cykler der ikke bruges kan flyttes til området i P-kælderen hvor der i forvejen står cykler. Bjarne fra P-lauget vender tilbage til bestyrelsen med svar på om det kan lade sig gøre. Der uddeles sedler til alle beboere angående udluftning på etagerne. Lægges i postkasserne i uge 17. Der aftales ikke nyt mødetidspunkt. Vi afventer generalforsamlingen den 25/4.

For referat:

Lars Baagøe Hansen

 

 


Udgivet

i

, ,

af

Tags:

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading