Referat af bestyrelsesmøde i Broen d. 14/8 2012

Hej alle!

Her er referat af seneste bestyrelsesmøde i Broens bestyrelse.

Husk at fremsende kommentarer og forslag til vores møder.

🙂 Jan

————————————————————————

Deltagere: Kresten Mehl, Anne Grothkær og Jan Sander

Dagsorden:

1.Godkendelse af referat fra sidste møde

2.Henvendelse/indkomne forslag fra Broens beboere

3.Status diverse:

a)Tagterrasse

b)Navneskilte ved postkasser samt hoveddør

c)Affald

d)Hjemmesiden

e)Nøgler

4.Eventuelt

1. Vedr. gennemgang af forretningsgangen (punkt 3)

Det undersøges om lamper ved gæsteparkering er/ kan blive dækket af Broens ejendomsforsikring.

Broens forsikring kan godt ændres til at indeholde dækning af lamperne ved gæsteparkeringsarealet, såfremt dette areal er placeret på Broens matrikel nummer.

Det er efter Broens bestyrelses bedste opfattelse ikke tilfældet. Derfor vil vi bede bestyrelsen i EF Promenadebyen undersøge de ”overordnede” forsikringsforhold.

(Det er bestyrelsen i Broens holdning at disse lamper bør flyttes så denne diskussion slet ikke er aktuel. Vi mener ikke, det er hensigtsmæssigt for nogen, at lamperne er placeret på en sådan måde, at der er så mange, der kører dem og deres biler i stykker.)

Vedr. servicekontrakt på elevator (punkt 4)

Vi mener disse servicekontrakter bør ”strømlines” på tværs af alle punkthusene, derfor bringer Anne denne problematik videre i EF Promenadebyen, for at høre hvorvidt der kan forhandles bedre servicekontrakter hjem på tværs.

2. Henvendelse/indkomne forslag fra Broens beboere

Bestyrelsen har modtaget forslag om forbedring af rengøring af toilettet ved tagterrassen samt ved nedgang til P kælderen fra promenaden.

Bestyrelsen er enig med forslagsstilleren i at dette skal forbedres. Det er en skam, der er beboere, der ikke orker at rydde ordentligt op efter sig, både på toilettet samt på terrassen.

Bestyrelsen har derfor aftalt med Torbens Haveservice at toilet ved tagterrasse rengøres 1 gang per uge fra påske- til efterårsferien. Ligesom bagudgangen til P kælderen vil blive renholdt ved hvert besøg såfremt dette er tiltrængt.

3. Status diverse:

a) Tagterrasse

Bestyrelsen synes som nævnt, det er ærgerligt at ikke alle overholder husordens reglerne.

Vi kan kun opfordre alle til at nyde vores fælles terrasse, men også at sørge for at efterleve de spilleregler, der klart er skitseret og som også er slået op på døren til terrassen af terrasseudvalget.

b) Navneskilte ved postkasser samt hoveddør

Vi tilstræber at alle navne er opdaterede og ser ens ud på tryk, så Broen ikke fremstår som et kollegium. Har du brug for ændring af dit navneskilt på postkassen eller ved hoveddøren så kontakt Broens sekretær Kresten Mehl på: kresten.mehl@gmail.com. Han er ekspert på dette område, og vil så hurtigt det er ham muligt trykke ændringerne og placere disse ved døren og på postkasserne.

c) Affald

Der er god afvikling PT. Husk at fortsætte med at anvende de godkendte affaldsposer.

d) Hjemmesiden

Bestyrelsen vil modtage undervisning i brugen af denne den 30/8. Vi håber af denne vej at blive endnu bedre til at informere Broens beboere om vores arbejde.

e) Nøgler

Efter at det ikke længere er muligt at bruge fysiske nøgler til hoveddøren har bestyrelsen 1 sæt hovednøgler, der kan låse hoveddørene op i en nødssituation.

Det er dog ikke sandsynligt at alle yderdøre vil bryde sammen på en gang. Så er der ikke adgang ved hoveddøren, er det nok muligt at komme ind via P kælderen eller omvendt.

Bestyrelsen har også en nøgle, der giver adgang til Broens Café.

Hvis denne skal lånes skal du blot kontakte os i god tid, så vi kan arrangere det praktiske.

4. Eventuelt

Løs snak om livets gang i Promenadebyen.

Næste møde: 25/9 kl. 17.30 hos Kresten

Referent: Jan


Udgivet

i

,

af

Tags:

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading