Referat af bestyrelsesmøde i A/F Stævnen 28. august 2012

Dagsorden til bestyrelsesmøde i A/F Stævnen tirsdag den 28. august 2012 hos Rene.Mødet starter kl. 19.00

1. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde.
2. Status på nøgler/brikker
3. Status på 1-års mangelgennemgang
4. Rengøring
5. Maling af forrum
6. Nøgleadministration
7. Folder/husordensregler
8. Status på regnskab 31/7 2012 i A/F Stævnen
9. Eventuelt herunder aftale ny mødedato

1. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde.
Godkendt

2. Status på nøgler/brikker
Efter en tid med Jørgen og Børge til at administrere nøgle-brikker, har vi erkendt at der kan være en del problemer med hensyn til tid, da nogle skal bruge brikker her og nu. Dette har medført at Jørgen og Børge tager et møde med Odense Låseservice med henblik på at de evt. overtager opgaven. Beslutningen tages op ved næste bestyrelsesmøde og koordineres med Broen og Sejlet.

3. Status på 1-års mangelgennemgang
Der er udleveret mangellister til alle ejere i Stævnen og en del mangler at returne til Lars. Deadline er den 15.09.2012 og pt. kæmper ca. 50% med at få løst de sidste opgaver efter 1års gennemgangen. Vi afventer svar efter E/F har haft møde med Sjælsø.

4. Rengøring
Der har været klager over rengøringen og tidspunkter for denne. Bestyrelsen tager et møde med Torbens rengøring, med forslag om opsætning af afkrydsningslister i de enkelte rengøringszoner.

5. Maling af forrum
Det er besluttet at vi (René) indhenter priser på maling /rep. af beskadiget områder i forgange på alle etager. (Det tager hårdt på bygningen med alle de ind og udflytninger). Vi har valgt at udsætte flisearbejdet i forum i kælder grundet den store regning på rep. af elevatoren.

6. Nøgleadministration
Som punkt 2

7. Folder/husordensregler
Anette fra Broen har lovet at udarbejde en opgraderet udgave af vores folder, hvor Sejlet indgår. De forskellige regler for husorden tilpasses til de enkelte huse.

8. Status på regnskab 31/7 2012 i A/F Stævnen
Trods ekstra udgifter til elevator kr. 131.000 og skraldesug kr. 9.300 ser vores halvårsregnskab fornuftigt ud. Regnskabet bliver lagt på hjemmesiden

9. Eventuelt herunder aftale ny mødedato
Opstigende vand i skralde rum: Rene tager et møde med MT Højgaard.

Solar Boat Fyn: Som nogle har bemærket ligger der 2 stk solar både på Promenadebyens bådpladser. Der er givet en midlertidig godkendelse for dette, hvilket medfører at vi i Promenadebyen de næste par måneder frit kan benytte bådene ved at kontakte René mobil 61458001.

Antal personer i lejlighederne: Lars undersøger regler for dette.

Desmi pumper fra toilet skyl: Vi har igen haft behov for at få renset vores brønd for affald, som denne gang var stoppet af vatpinde. Der henstilles til at der IKKE  smides vatpinde i toilettet. (Det koster os 2000 kr. hver gang )

Cykelparkeringsrummet: Vi indleder en tømning af rummet for cykler som ikke har en ejer i Stævnen. Der vil komme en skrivelse senere.

Lamper ved gæsteparkeringen: Bestyrelsen i Stævnen henstiller til at vi samlet i alle 3 bygninger bliver enige om at ændre disse til evt. nedfræsning i betonen, så vi undgår en stor udgift hver gang en lampe blive påkørt (ca. 7000 kr hver gang.) EF tager dette op ved deres næste møde.

Næste møde d. 6 nov. 2012 hos Lars kl. 17.00

Referant:
René Bendtsen, referat til udskrift her


Udgivet

i

,

af

Tags:

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading