Skralde-skakten har det skidt

Du har nok oplevet, at der igen er problemer med at komme af med affaldet?

Det er ærgerligt og irriterende for beboerne at opleve dårlig lugt og besværet med at komme af med skraldeposen, det er dyrt i ekstra service, og det er træls at bruge en masse tid på at løse de problemer, der opstår. ( Og skrive forklaringer og henstillinger her på hjemmesiden og til postkassen, suk!)

Hvis der havde været en enkel, varig løsning på problemet havde vi nok valgt den for længe siden. Men vores skraldesystem er ret komplekst. og når det i perioder virker godt er det fordi de mange enkeltdele og aktører spiller godt sammen. Er der derimod bare et enkelt element der svigter, går der kludder i det hele.

Du er en af de vigtige brikker der skal fungere for at vi ikke kommer i problemer. Billedet er taget i fredags, og viser noget af det affald som vi  pillede ud af skakten mellem 7. og 9. etage. Det er ikke flot? Det er svært at få øje på 11-liters poserne fra Brugsen!!

Har du glemt hvordan man bruger skraldesystemet, kan du blot bruge et par minutter på at læse vejledningen. Den hænger lige ved indkastet. Der står hvad du må og ikke må, og det skal tages helt bogstaveligt.

Desværre er der flere andre elementer involveret i de aktuelle problemer: Skader på skakten, forkert tømning fra renovationsselskabets side. Det er problemer vi  arbejder på at løse. Men for at vi kan få placeret ansvar, er det vigtigt at vi alle opfører os ordentligt og ansvarligt, og læser brugsanvisningen.

Der skulle være service på vej, men de kan ikke love fuld funktionsdygtighed inden jul.

/Jørgen, Stævnen 4.4


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

2 svar til “Skralde-skakten har det skidt”

  1. Jørgen Carstensen Avatar
    Jørgen Carstensen

    Ja det går jeg ud fra. Det har jeg glemt at gøre opmærksom på i denne omgang. Tak for det.
    Så vidt jeg kunne se i morges er der faktisk hul igennem fra stuen og ned i beholderen, så det kunne også være en løsning.
    Jeg har været i kontakt med Dansk Skraldesug igen her til morgen, og de har opmærksomhed på opgaven, men vil ikke sige noget om hvornår de laver arbejdet.
    /Jørgen

  2. Pia Klint Jørgensen Avatar
    Pia Klint Jørgensen

    Jeg regner med, at vi også denne gang må bruge indkastet ude på rampen ned mod den frie parkeringsplads, ligesom vi sidste gang blev gjort opmærksom på?

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading