Møde med spekulanter/investorer i Promenadebyen

IMG_1606

Hvad er forskellen på en investor og en spekulant? I min ordbog er der mere ‘høj hat og cigar’ over en spekulant end en investor. Investor lyder pænere. Kikker man på de nye ejeres formål med købet af lejlighederne, passer de både på investor og spekulant

Der var ingen høj cigarføring tirsdag d. 17.9.13, da der blev  afholdt møde med repræsentanter for det selskab, Draupner Properties Holding Aps, som har købt 50 lejligheder og 50 parkeringspladser i Promenadebyen.
For Draupner Properties Holding Aps deltog Jens Knudsen og Jesper Petersen. Vi var Jan, Anne og Kresten fra Broen, Claes fra Sejlet og Flemming og Jørgen fra Stævnen. Lars var desværre forhindret og havde aftalt med Claes at han skulle styre mødet.

Vi havde i forvejen præsenteret denne dagsorden for deltagerne:

  1. Kort præsentation
  2. Procedurer ved udlejning af lejligheder
  3. Orientering af samarbejdsaftale med Q-Park samt evt. ny administrator
  4. Tiltag i forbindelse med 5 års mangelgennemgang
  5. Eventuelt

ad 1. Gensidig, kort præsentation.
De to gæster repræsenterer Draupner Properties Holding Aps, som har 3 partnere. Jens Knudsen har arbejdet med ejendomsprojekter tidligere, bl.a. som rådgiver for Vind Ejendomme, da Odense Havneudvikling skulle afvikles og finde nye ejere, Jess Pedersen har handlet med ejendomme fra engang i 90’erne. Tredie mand er indtil videre ukendt for os.
Formålet med købet af lejlighederne er hurtigst muligt at gennemføre et fordelagtigt salg, og indtil da at udleje. Draupner Properties Holding Aps er ikke involveret i udlejningens praktiske afvikling. Dette er overdraget til Kielberg Ejendomsadministration,

ad. 2 Procedurer ved udlejning af lejligheder
Kielberg Ejendomsadministration står for udlejningen. Det blev aftalt at de endelige procedurer i forhold til ejerforeningerne aftales direkte med Kielbergs kontaktperson, Trine Levin. Fra vores side blev det pointeret at

  • ud og indflytninger meldes til AF’erne i god tid for oprettelse af skilte mv.
  • Kielberg oplyser os mailadresse på indflytter til modtagelse af information fra AF og EF fra hjemmesiden www.5000havn.dk/sb
  • husorden udleveres og gennemgås af Kielberg, med særlig vægt på skraldehåndtering og parkering (Claes kunne referere at en nylig indflytter i Sejlet formåede at stoppe skraldesuget på førstedagen og føle sig fornærmet over at være gjort ansvarlig).
  • lejerne informeres om at kontakte Kielberg vedrørende forhold ved lejemålet

ad 3. Orientering om samarbejdsaftale med Q-Park samt evt. ny administrator
Gæsterne fik en orientering om baggrunden for vores forhandlinge med Q-park om en parkeringsløsning. De syntes ikke at det umiddelbart var en god forretning for os. I forlængelse af snakken annoncerede de, at de ville sænke prisen på en parkeringsplads i kælderen fra 1000,- kr til 500,- pr. måned. Måske ville dette medføre færre parkeringsproblemer fremover.

ad 4. Tiltag i forbindelse med 5 års mangelgennemgang
Der blev orienteret om den forestående 5års gennemgang af bygningerne. Herunder vores kontakt til Henneby-Nielsen og vores advokat Jesper Hauschildt. Der var opbakning til at inddrage ekspertstøtte. Gæsterne ønskede at blive holdt orienteret om processen.

ad 6. Eventuelt

Intet at bemærke

Referat: Jørgen, selvbestaltet referent uden notater


Udgivet

i

, , ,

af

Tags:

Kommentarer

2 svar til “Møde med spekulanter/investorer i Promenadebyen”

  1. Kresten Mehl Avatar

    Der blev også snakket om LEA og den pris vi giver årligt for det.Jens Knudsen spurgte detaljeret til den rapportering de leverede(4x kvartal+ årsrapport) Jess Pedersen sagde at det var absolut billigt.Så han må jo betale mere i de ejendomme han ejer andetsteds.

  2. Karsten - Broen 8, 7. th. Avatar
    Karsten – Broen 8, 7. th.

    Tak Jørgen for rigtig god og hurtig information om jeres møde.

    Der er en fornøjelse at blive orienteret løbende i processen, uanset at i tydeligvis har styr på denne nye situtation.

    Stor ros herfra.

    Hilsen Karsten
    Broen 8, 7. th.

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading