Referat Broen Best. møde 27.08.13

BROEN Bestyrelsesmøde 27 august 2013

Dagsorden:

1)    Godkendelse af referat fra sidste møde: Godkendt

 

2)    Gennemgang af regnskab ½år 2013: Regnskabet godkendt .Budget følges ganske fornuftigt.

3) Håndtag i BROEN:

august 2013 006
august 2013 007 200px

Det blev besluttet at få en pris fra Tømreren på indsætning af den testede plastflange. Det synes at virke ganske udmærket. Desværre har MTH brugt LockTite på skruerne, så de skal bores ud, hvilket kræver lidt mere tid pr håndtag. Resultat samt plan for udskift fremsendes, når bestyrelsen har færdiggjort den. Vil kræve adgang til beboernes lejlighed vedr hoveddør, depotrum samt for enkelte også døre for tagdepotrum og flugtveje.

 

4)    Salg af udekøkken: Ingen bud acceptable for bestyrelsen er indkommet Nyt forsøg gøres næste år fra forårsstarten.

 

5)    Eventuelt: Forsøget på at så græs langs bygningen er ikke en succes. Kan ikke gro i tørre somre som vi må forventes at få flere af. I 2014 vil bestyrelsen udarbejde et forslag med skærver som erstatning .Vil blive fremlagt på generalforsamlingen.

Fornyet henvendelse vedr spindelvæv og skidt i nr 6 til Torben

 

6)    Indkomne forslag: Der er indkommet et forslag fra Cykeludvalget vedr anskaffelse af mærkat ( Brik med lejlighedsnummer), til at sætte på cyklerne aht identifikation. Dette skulle afhjælpe uvedkommende cykler i p afdelingen. Bestyrelsen mener ikke det afhjælper problemet men blot kopierer bilproblemet.

Bestyrelsen ser løsningen på en anden måde: Åbningen mod Sejlet lukkes. Åbningen mod Stævnen forsynes med en automatisk dør, der aktiveres via vor brik. Fælles gæste P plads med Stævnen undersøges. Alternativt laves dette foran de 2 træfelter ved eksisterende åbning. Evt skjult af blomsterkasser vinkelret ud fra bygningen. Der bør også arbejdes med et aflukket ,aflåst rum til alle de racercykler folk i Broen ejer, og  har placeret i trappeopgange, i lejligheden osv osv. Der kommer mere af den slags i fremtiden.

Se også referat fra E/F da de nye ejere jo også skal konfronteres med vor virkelighed.

 

Næste møde tirsdag 22 Oktober 2013.                                               referent:Kresten

 


Udgivet

i

, ,

af

Tags:

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading