Stormskader Broen

Har skrevet til LEA for at få afklaret, hvordan anmeldelsen til forsikringen skal ske. Ringede til 112, da jeg kl ca 15 så taget flyve af Sejlet. Angav tillige at vores altaner, der vender derover imod blev ødelagt af flyvende vraggods.
Var på tagterrassen her til aften for at bese skader. STOR TAK til den/dem, der reddede gril og løsdele inden stormen. Vi skal se at skaffe skadeservice så hurtigt som muligt, så vi undgår mere nedfald eller flere skader fra vores løse zinkafdækninger på taget.
MvH
Kresten Mehl


Udgivet

i

,

af

Tags:

Kommentarer

3 svar til “Stormskader Broen”

  1. kmehl Avatar
    kmehl

    Har talt med Codan forsikring i dag. der er syn af skader i eftermiddag. Skader på altaner dækkes af Codan og videresendes til Sejlets forsikring. Vedrørende vores nedfaldne Zinkafdækninger, vil vi henføre det til fejl og mangel i 5års gennemgangen. Inddækningerne er monteret forkert, som det var tilfældet i Stævnen, hvor der også blæste inddækninger ned for et par år siden. Sekundært har forsikringsmanden sagt, at han vil tilse det også og tage foto. Ifald det afvises som fejl dækker forsikringen.
    I med skader på altaner bedes starte inspektionen og melde tilbage på skrift angående skader. Læg dem venligst i min postkasse i nr 8 4 Th Kresten Mehl

  2. kmehl Avatar
    kmehl

    Hej Jørn
    kresten.mehl@gmail.com
    Til almen oplysning ligger folks opgivne mailadresser på hjemmesiden under Broen/beboere.
    MvH
    Kresten

  3. Jørn Kildegaard Avatar
    Jørn Kildegaard

    Hej Kresten,

    Må jeg ikke lige få din mail adresse?

    Mvh

    Jørn

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading