Stormskader BROEN

Hej alle i BROEN.
Lige en lille information vedr fremdriften i reetablering af skader fra stormen.
3 lejligheder skal have skiftet foldedørssektioner. Dette er sat i ordre og vi afventer leveringstermin. Derefter skal de 3 ejere indmelde 2-3 fælles datoer, som Leonhard Glas så kan vælge frit imellem . Entreprisen skal udføres på samme dag.
Vedr altaner arbejder Hauge Smeden på den nedtagne altan fra 7 sal, for at vurdere hvordan opgaven skal gribes an overfor alle de skadede altaner.

Vedr. MTHøjgaards del er tingene ikke kommet videre. Afventer svar fra Codan om de frigiver opgaven, så vi selv søger entreprenører til de forskellige opgaver -men stadig dækket af Codan.
Vedr. nedblæste zinkinddækninger på tagtoppen, har vi rådført os med den ene af de nye medejere i Promenadebyen. Nemlig Jes Jessen Petersen, Crebo Aps. Han har god erfaring fra mange års praktisk virke i byggebranchen. Rådet var, at bede Codan om at bevise, at deres afslag af sagen som en forsikringssag. I form af uvildig syn/skøn. Vi tager det stepvis, og der er enighed om at sparre med ham i forløbet ,for at holde “fælleskassen” skadefri så længe som muligt!!!
Brev er afsendt til Codan. Vi har stadig vraggods opbevaret som bevis, samt naturligvis også mulig besigtigelse på taget.

MvH på skadeudvalgets side
Kresten


Udgivet

i

af

Tags:

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading