Nyt om 5 års mangelgennemgang

Til ejerne i Promenadebyen

 

Denne information er en opfølgning på den information der blev indlagt på vores hjemmeside primo december måned. Årsagen til at der ikke er udsendt info til ejerne siden da skal ses i lyset af at der ikke har været væsentligt nyt i sagen. Vi må desværre konstatere at der fortsat er lang vej til at der kan komme en endelig afklaring på vores indsigelser overfor MT Højgård.
I hele processen har vi haft professionel bistand hvor advokat Jesper Hauschildt har bistået indenfor det juridiske område og rådgivende ingeniørfirma Henneby Nielsen v/Per Røssel og Tomas Henneby har ydet bistand på det tekniske område.
Det er selvfølgelig ikke gratis at få eksperthjælp og vi har indtil nu betalt ca. kr. 120.000 til Henneby Nielsen og regningen fra advokaten forventes i skrivende stund at udgøre ca. kr. 20.000. Når vi har afsluttet forhandlingerne med MT Højgård lyder estimatet på ca. kr. 200.000 i udgifter ialt. Hvis MT Højgård fortsat afviser alle indsigelser så skal vi overveje om vi ønsker at indbringe vores sag for en domstol. Hvis vi når så vidt, vil bestyrelserne indkalde til en ekstraordinær generalforsamling fordi udgifterne hertil let kan løbe op i mellem en halv til en hel million kroner. Det er klart at vi vil forsøge at få dækket alle vores udgifter overfor MT Højgård men det vil – set i lyset af ovennævnte – være ”op ad bakke” at få inddrevet disse beløb.
Parterne i sagen (MT Højgård og Bestyrelserne i A/F Broen og A/F Stævnen) har aftalt et forhandlingsmøde mandag den 27/1. Der vil være deltagelse af vores eksperter (Hauschildt og Henneby Nielsen) samt repræsentanter fra bestyrelserne – Lars Baagøe Hansen fra Stævnen og Kresten Mehl samt hjælper Erik Nielsen fra Broen. Mødet forventes at vare op til 5 timer idet alle indsigelser vil blive drøftet og når mødet er afsluttet ved vi hvor MT Højgård står i forhold til vores indsigelser. Det er muligt at MT Højgård vil vedkende sig ansvaret for nogle at vore indsigelser og fraskriver sig andre.
Inden mødet den 27/1 har vi fredag den 17/1 afholdt et formøde hvor der blev fastlagt en strategi for hvorledes at vi vil gribe tingene an på mødet den 27/1. Denne strategi ønsker vi i bestyrelserne at holde for os selv af hensyn til risikoen for at MT Højgård skulle læse dette indlæg på vores hjemmeside.
Både vores rådgivende ingeniører og vores advokat har overfor bestyrelserne vurderet at vi har en god sag og set i det perspektiv deltager vi i mødet med en forventning om at vi kan finde frem til en løsning som kan tilfredsstille alle parter i sagen.
Der vil blive indlagt et referat fra mødet den 27/1 2014 på vores hjemmeside hurtigst muligt efter mødet.

På vegne af A/F Broen og Stævnen:
Lars Baagøe Hansen


Udgivet

i

,

af

Tags:

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading