Referat af bestyrelsesmøde i A/F Broen

Afholdt den 17/1 2014

Deltagere: Anne Grothkær, Jens Bo Kristiansen og Jan Sander (referent).
Kresten Mehl : Afbud
Gæst vedr. ”Storm- og 5års udvalg”: Erik Nielsen
Dagsorden:

1 Godkendelse af referat fra sidste møde
Referatet blev godkendt.

2 Status på regnskab.
Regnskabet var endnu ikke modtaget fra Lea, derfor ingen kommentarer.

3 Budgetopfølgning.
Som punkt 2, ingen kommentarer.

4 Broens vedligeholdelsesplan
Som aftalt på seneste møde afventer vi yderligere tiltag vedrørende den nødvendige forhøjelse af bidragssatserne som bestyrelsen fik solid opbakning til. Den tidligere nævnte stigning på 15% tager vi stilling til på den kommende generalforsamling..

5 Status på 5 års gennemgangen
Erik fra ”skade udvalget” redegjorde for situationen. Se i øvrigt indlæg fra E/F formand Lars Baagøe på hjemmesiden. Der afholdes et forhåbentligt afklarende møde mellem parterne den 27/1. Bestyrelsen afventer spændt resultatet af dette møde, og har derfor programsat et nyt bestyrelsesmøde allerede tirsdag den 4/2 for netop at diskutere konklusionerne fra mødet den 27/1.
Vi vil fra både ”skade udvalget” og bestyrelsen understrege at der hele tiden pågår overvejelser om de økonomiske aspekter af vores samarbejde med vore rådgivere i denne sag mellem os og MT Højgaard. Vi er hele tiden opmærksomme på, hvad det skal ende med, i forhold til hvad vi bruger vores penge på.

6 Punkt tilbageført fra E/F Promenadebyen: Løsning af haveopgave ved Broen/græsarealer under altaner
Det er fastslået, at der er begrænsede løsningsmuligheder, da det er essentielt at beskytte membranen, så vi ikke risikerer utætheder i P. kælderen. Skærver duer derfor ikke, da der er risiko for at stenene med tiden vil arbejde sig ned i membranen. Derfor er løsningsforslaget fra bestyrelsens side, at vi får anlagt trædækker i øst, som matcher de trædækker der findes i haverne i forvejen – med et lille ”trin” så det forhindrer ”naturlig gang” på området. På disse områder foreslås, at der stilles kummebeplantning for også at forhindre gang tæt på beboeres vinduer i stueetagerne. Området mod vest foran og rundt om altanerne foreslås anlagt med sten. Vi indleder dialog om dette forslag med bestyrelsen for Sejlet, hvorefter vi indhenter de nødvendige tilbud, så vi er klar til sommerhalvåret.

7 Status på stormskader
Erik fra ”skade udvalget” redegjorde for situationerne vedr. zink skader fra tagkonstruktionerne samt diverse altanbeskadigelser på Broen.
Zink skaderne blev i første omgang klassificeret som byggesjusk og derfor ville forsikringsselskabet ikke dække ,men i stedet have MT Højgaard til at tage ansvar for dette. Imidlertid har MT Højgaard erklæret sig uenig i dette, da konstruktionerne er anderledes end de fejlbefængte lignende konstruktioner på Stævnen. Denne situation har medført yderligere møde mellem forsikringsselskab og MT Højgaard. Pt afventer vi en ny undersøgelse af konstruktionerne foretaget af forsikringsselskabet. Som bekendt er der dog bevilget beløb fra forsikringsselskabets side til den midlertidige løsning, der ses i dag for at undgå vand indtrængen.
Glasdøre på altaner er næsten alle udskiftet. De beskadigede altaner vil blive repareret af Hauge smedje og forventes snart på plads igen. Det må påregnes at enkelte beboere vil blive kontaktet direkte fra Hauge smedje for at give adgang til altanerne.

8 Indkomne forslag
Ingen forslag

9 Eventuelt
Vores gæste P forhold blev diskuteret, og vi blev enige om at sætte en ”p skilt” reminder op i hoveddørene i bygningen, for at minde vore gæster om at huske at få lagt gyldig p-seddel i vinduet.
Vores hjemmeside blev også diskuteret med en generel opfordring til alle om at støtte op om denne mulighed for kommunikation på tværs for alle beboere i Promenadebyen.

10 Ny mødedato
Aftalt til tirsdag den 4/2 kl 17.00

P.S.

Der findes links til de nye forsikringsvilkår for Broen under: dokumenter Broen her på siden.

 

 


Udgivet

i

, ,

af

Tags:

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading