Referat af bestyrelsesmøde i A/F Broen

 

 

Afholdt den 3/2 2014

Deltagere:       Anne Grothkær, Kresten Mehl, Jens Bo Kristiansen og Jan Sander (referent).

Dagsorden:

1                                        Godkendelse af referat fra sidste møde

Referatet blev godkendt.

 

2                                        Opfølgning på 5 års gennemgang – (og storm skader)

Udvalget arbejder stabilt- se i øvrigt referater på hjemmesiden.

Generelt er der god positiv dialog med alle implicerede parter, og der arbejdes med kompromiser og afgrænsninger i forhold til MTH’s entreprise som betyder at vi  i mange tilfælde er nødsaget til at stille krav videre mod flere underleverandører. Dette skyldes at MTH oprindeligt blev bedt om at afstå fra at lave disse entrepriser af Promenadebyen A/S.

Der er i februar endnu en gennemgang af lejligheder med MTH sammen med vores udvalg. Dato og praktik aftales direkte fra udvalget med de implicerede lejligheder. Dato for inspektionen er  tirsdag 25 februar

 

3                                        Indkomne forslag

Bestyrelsen har modtaget følgende forslag fra Liselotte Lægteskov:

Det er dejligt, at I nu tager fat i sagen omkring det manglende græs under vores altaner, det har set herrens ud i flere år og jeg tror aldrig det vil lykkes med græs.

 

Jeg har tænkt en del over bestyrelsens forslag til ændringer og vil også gerne her bidrage med mine egne tanker. men tænker faktisk også, at vi kunne bruge en dialog i hele huset. Der er sikkert mange gode ideer og viden, som kunne komme fælleskabet til gode, hvis vi samles……………….jeg lægger gerne stue til et beboermøde…………………….vi er mange der skal se på det i flere år og gratis bliver det jo ej heller.

 

Jeg tænker ikke træ er den rigtige løsning. Det bliver grønt hen over vinteren og skal vedligeholdes. Ligeledes er det glat når det er vådt samt dyrt at få lagt. Vi skal ikke genere stuelejlighederne mere end højst nødvendigt, altså ikke opfordre til gang foran vinduerne som jeg tænker en træterrasse vil og de skal kunne bruge deres døre som lukker ud ad. Har beboerne i stue lejlighederne bidraget med deres viden/frustrationer/forslag?

 

Jeg vedlægger en skitse med et forslag, som jeg gerne vil have diskuteret. Jeg anbefaler meget trædebregner (den samme type som i Legoland, Leptinella Cotula), De er fungere som et tæt grønt tæppe og er enormt hårdfører og hurtigt voksende(kender dem fra egen have), tåler skygge, sol, tørke og vand og skal ikke VEDLIGEHOLDES eller slås……hvad mere kan vi forlange.

 

Vi sparer græsslåningen, sten der springer op og slår glas i stykker , græs på vinduer og udvendig altanvægge og ved en hurtig udregning og kontakt til Magtenbølle planteskole, kan det hele gøres for max. 2000 kr. Jeg har yderligere det forslag, at prydgræsset forlænges for enden af bygningen (syd) for på den måde at forhindre gang omkring hjørnet, tæt på bygningen og måske der også skal tænkes i den retning ved nr. 8, som også har mennesker ind over plænen og tæt op af deres vinduer.

 

Har lige idag stået og set hvordan mange i praksis, skærer hjørnet fordi det er græs og indbyder til gang.

 

Vi vil rigtig gerne hjælpe både med at købe og plante……….men der er jo lidt tid endnu!

 

Jeg lægger skitsen i Jans postkasse!!!!

 

Med venlig hilsen

 

Liselotte Lægteskov.

 

Bestyrelsen synes Liselottes forslag er rigtig godt. En mere grøn idé er dejlig. Vi er lidt bekymret over hvorvidt den tørre muld kan bruges selv til Leptinella beplantning, men det skal prøves.

Derfor synes vi, det er positivt og opfordrer til nedsættelse af et  ”beplantningsudvalg” i regi af Liselottes forslag. Vor suppleant Jens Bo (der bor i stuen i nr. 8) tager kontakt til Liselotte og sætter hjulene i gang. Det er dog vigtigt at den endelige beplantningsplan også kan bruges ved Sejlet. Derfor opfordrer vi udvalget til at kommunikere med A/F Sejlets bestyrelse eller formand for at ”time” aktiviteterne. Ligesom vi i bestyrelsen gerne vil have endeligt overslag over de økonomiske konsekvenser, der heldigvis bliver billigere end de tidligere forslag.

 

4                                        Status på regnskab.

Regnskabsoplæg for 2013 er modtaget – og vil blive ”uploadet” på hjemmesiden snarest.

Resultatet er med et underskud på kr. 25.439,- mod budgetteret kr. 14.500,- dårligere end forventet. Hovedårsagen er honoraret til 5 års gennemgangen på kr. 67.813,- som dog bliver opvejet af at der er brugt kr. 55.000,- mindre på den løbende vedligeholdelse end forventet.

Ellers følger de øvrige poster budgettet meget godt på nær forsikring, viceværten og vinduespolering som er billigere end forudsat. Omvendt er udgiften til elevator med kr. 43.618,- mod budgetteret kr. 25.000,- større end forventet – her er hovedårsagen en regning på reparation af elevatoren den 27.06.2013 på kr. 18.058,-.

Budgetopfølgning.

Afventer endelig budget til næste møde.

 

5                                        Generalforsamling

Generalforsamlingen bliver afholdt for alle foreningerne den 6/5 2014.

 

6                                         Eventuelt

Ingen kommentarer

 

7                                        Ny mødedato

Aftalt til 1. april  kl 17.00 hos Kresten

 

 

Referent Jan Sander

 


Udgivet

i

, ,

af

Tags:

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading