Generalforsamling E/F Promenaden, 06.05.2014, referat

E/F Promenaden
Referat af generalforsamling i Nordatlantisk Hus, Odense C, 06.05.14 kl. 18.45

Dagsorden

  1. Valg af dirigent
  2. Bestyrelsens beretning
  3. Forelæggelse og godkendelse af regnskab mv
  4. Forelæggelse af driftsbudget og godkendelse
  5. Forslag (Ingen indkomne forslag)
  6. Valg til bestyrelsen
  7. Valg af revisor
  8. Valg af administrator
  9. Eventuelt

#1 Valg af dirigen
Generalforsamlingen valgte Erik Rasmussen, Stævnen, st. 3 som dirigent, og han kunne konstatere at formalia var i orden. Jørgen Carstensen blev valgt som referent.
#2 Bestyrelsens beretning

I lighed med administrationsfællesskaberne i Stævnen og Broen har også Ejerforeningen været involveret i 5 års gennemgangen. Her handler det om fælles arealer herunder p-kælderen. Der pågår forsat besigtigelser samt afhjælpningsarbejder på fælles arealerne. Det skal understreges at MT Højgaard ikke har været involveret i etablering af membran samt betonlægning på rampen. Mangelgennemgangen sker i tæt samarbejde med Broen og Stævnen. Vi ved endnu ikke hvordan at afhjælpningen ender – vi har hele tiden rådgivende ingeniører Henneby Nielsen og advokat Jesper Hauschildt til at være vores rådgivere inden for det juridiske samt tekniske område.
Odense Byråd har vedtaget at afsætte 25 mio kr. til et nyt havnebad på Odense Havn. Kommunen indkaldte til et fælles borgermøde i februar måned hvor vi alle blev indviet i planerne. Efterfølgende er der afholdt 2 møder hos Odense Kommune med deltagelse af de personer der er interesseret i og villig til at komme med bidrag til hvordan havnebadet kan bruges samt hvordan der tænkes størst mulig hensyn ind i forhold til naboerne. Jeg har deltager i disse projektgrupper og kommet med forslag til støjdæmpning. Jeg er af den opfattelse at kommunen har taget stor hensyn til vores idèer og forslag og nu venter vi spændt på at sagen kommer på det kommende byrådsmøde. Vi har søgt om fondsmidler til etablering af sauna, omklædning m.m. Hvordan projektet ender med at se ud ved vi først senere. Odense Kommune havde oprindelig planlagt nyt fælles borgermøde i dag den 6. maj men da jeg påpegede at denne dato var uheldig da vi jo afholder vores generalforsamlinger denne dato– ja så har kommunen valgt at udskyde mødet. Tak for det . Jeg vil gerne appellere til at så mange som mulig deltager i det kommende borgermøde.
I december måned startede vores samarbejde med Q-Park. Baggrunden for at indgå i et samarbejde med Q-Park er at mange besøgende og beboere parkerede tilfældigt på rampen. Desuden er det bestyrelsens opfattelse at mange beboere parkerede på gæsteparkeringspladserne så der ikke var ledige pladser når vi fik gæster til Promenadebyen. Det er bestyrelsens opfattelse at ordningen har medført at der nu altid er plads til vores gæster og derfor vil vi driste os til at kalde ordningen en succes.
Der er ved at blive udarbejdet en ny beboerfolder. Når vores generalforsamlinger er overstået og eventuelle nye bestyrelser er valgt og har konstitueret sig så vil folderen blive produceret. Tak til Anette fra Broen for dette arbejde.
Bestyrelsen har modtaget spørgsmål fra nogle beboere om etablering af en legeplads i området. Bestyrelsen er positiv overfor dette – vi må dog bede ejerne om hjælp til dette. Derfor vil bestyrelsen spørge om der er nogle ejere der er villig til at deltage i et legepladsudvalg. Der skal udarbejdes en projektbeskrivelse, forslag til placering samt selvfølgelig skal økonomien afdækkes. Herefter skal der ligge et forslag klar til næste generalforsamling. Frivillige deltagere til dette udvalg kan rette henvendelse til bestyrelsen. Hvis der ikke er tilstrækkeligt med frivillige vil projektet blive udskudt på ubestemt tid.
Når vi nu er ved frivillige indsatser så søger bestyrelsen også en person der er villig til at tjekke vores hjertestarter minimum en gang årligt. Vedkommende skal selvfølgelig klædes på til opgaven. Der er ikke tale om en tidskrævende opgave men en nødvendig opgave. Også her kan interesserede kontakte bestyrelsen.
Jeg har lovet at slå et slag for vores Fredagscafe der afholdes på Nordatlantisk Hus. Der kommer mange beboere – dog vil folkene bag cafeen gerne se endnu flere beboere til Fredagscafeen. Du vil få mulighed for at hilse og tale med andre beboere i Promenadebyen i en afslappet atmosfære.
Odense Renovation har kontaktet bestyrelsen fordi der af og til har været tilstopning af de studse der står på rampen og er beregnet til dagsrenovation. Husk at disse IKKE er til PAP eller andet. Brug i stedet muligheden for at aflevere pap i P-kælderen. Alt andet skal afleveres på en af vores genbrugspladser i Kommune.
Der har til stadighed været problemer med belysningen i P-kælderen. Efter et omfattende arbejde fra Lindpro’s side skulle belysningen nu være i orden. Vi vil fremover alene bruge Lindpro som vores el-samarbejdspartner. Der har været flere andre leverandører ind over og det har skabt forvirring om vores el-anlæg.
Til allersidst vil jeg gerne rette en tak til alle de frivillige i Promenadebyen der har hjulpet til i årets løb til at gøre Promenadebyen til et dejligt sted at bo og hvor vi kommer hinanden ved.

Kommentarer til beretningen:

– Etablering af legeplads i området blev kommenteret med principiel opbakning og med betænkeligheder ved etablering i umiddelbar nærhed af bygningerne. Opgaven blev forsøgt løst af en frivillig interessegruppe. Da der ikke var frivillige til gruppen på generalforsamlingen forsøges en legepladsgruppe etableret med opslag på hjemmesiden.
– En frivillig til tilsyn med hjertestarteren blev efterlyst, og Joan meldte sig.
– Parkeringsordningen med Q-park blev debatteret, og anses i hovedtrækkene at være en succes. Der har været utilfredshed med den meget korte iagttagelsperiode på 5 min. Bestyrelsen skal ændre denne snarest og give information på hjemmesiden.
– Der skiltes med ’privat parkering’ eller ’Forbeholdt Promenadebyens beboere’ på skærvepladsen.
– Hele Finlandsgade bør være 30km/t zone. Bestyrelsen kontakter kommunen for at få skiltet i overensstemmelse med dette ønske.

Med disse kommentarer blev bestyrelsens beretning godkendt af generalforsamlingen.

#3 Forelæggelse og godkendelse af regnskab m.v.
Regnskabet blev gennemgået af Kim Johannesen, LEA og uden kommentarer godkendt af generalforsamlingen.

#4 Forelæggelse af driftsbudget og godkendelse
Budgettet for 2014 blev gennemgået af LEA

Kommentarer:
–       Det lykkedes ikke som ønsket at bringe egenkapitalen i 0 pga. store udgifter til 5. årsgennemgang. Det er målsætningen i 2014 at nå dette mål.

Med disse kommentarer blev budgetforslaget sat til godkendelse, og enstemmigt vedtaget.

#5 Forslag (Ingen indkomne forslag)

#6 Valg til bestyrelsen
Anne Grothkær var på valg som Broens repræsentant, og blev genvalgt.
For Sejlet udpeges repræsentanten efter Sejlets bestyrelses konstituering.
1. suppl. Jørgen Carstensen, Stævnen
2. suppl. Kresten Mehl, Broen

#7 Valg af revisor
Bestyrelsen foreslog at fortsætte samarbejdet med Deloitte som revisor for regnskabsåret 2014. Det blev godkendt af generalforsamlingen

#8 Valg af administrator
Generalforsamlingen vedtog at benytte LEA ejendomspartnere a/s som administrator for regnskabsåret 2014

#9 Eventuelt
–       Der blev igen spurgt til omkostninger til vicevært.. Bestyrelsen opfordres til fortsat at arbejde for ansættelse af vicevært, når dette kan lade sig gøre.
–       Bestyrelsen skal arbejde videre med at forbedre adgangen til skærveparkeringen med bedre flisebelægning.
–       Bestyrelsen opfordrer til at beboerne, både ejere og lejere, tilmelder sig som abonnenter på hjemmesiden. Det giver bedre muligheder for at orientere alle hurtigt og effektivt, også i akutte situationer, f.eks. ved elevatorsvigt, skraldeproblemer. Også orientering om aktiviteter som Cafe, møder, arbejdsdag og indkaldelser til generalforsamlinger forbedres.  Det gøres ved at aflevere sin email på hjemmesiden. Herefter vil man modtage en mail med nye indlæg. HUSK at se efter om returmailen er fanget af spamfilteret.

Formand, Lars B. Hansen rundede af og takkede for god ro og orden.

Referat: Jørgen Carstensen, Stævnen 4.4

Odense d. 06.05 2014

 

Formand:                                                                                        Dirigent:
Lars Baagøe Hansen                                                                  Erik Rasmussen


af

Tags:

Kommentarer

10 svar til “Generalforsamling E/F Promenaden, 06.05.2014, referat”

  1. Jesper Jensen 2-7-3 Avatar
    Jesper Jensen 2-7-3

    Tak for en uddybende forklaring.
    Godt arbejde ……;-)

  2. Jesper Jensen 2-7-3 Avatar
    Jesper Jensen 2-7-3

    Nu har jeg ikke lige mulighed for at følge medierne fuldt ud i denne sag.
    Men bør vi ikke kunne forvente en kommentar/udmelding fra Formanden, eller er det allerede kommet ?
    For sådan en lille kort artikel kan vel ikke stå alene. Syntes da han bør på banen.
    Vi beboere på Promenadebyen får rimelig mange hug i avisen pga dette.

    Jesper

  3. Joan Rudbæk Avatar
    Joan Rudbæk

    Gudskelov.

    Jeg læser med sindsro i “dagens tante”, at By- og Kulturforvaltningen i Odense Kommune har besluttet at gå videre med planerne om et Havnebad i Odense Havn og med oprindelig tænkt placering. Jeg glæder mig. Og, jeg vil give rådmand Jane Jegind ret: lokalplanen forud for byggeriets start som værende den præmis, vi købte bolig på baggrund af – burde ikke komme som en overraskelse for nogen. Hvorfor skal vi i Promenadebyen vedvarende udadtil i forhold til øvrige Odenseanere fremstår som “specielt” vanskelige og i opposition mod al nytænkning og liv! Jeg elsker livet- og jeg elsker min bolig !!!!!Jeg er faktisk så glad for mit liv midt i centrum, at selv lyden af udrykningskøretøjer giver mening, uden at være negativ “støj”.

  4. Jørn Kildegaard Avatar
    Jørn Kildegaard

    Må jeg foreslå, at den omtalte indsigelse gøres tilgængelig for alle, så slipper vi for gætterier.

    Mvh

    Jørn Kildegaard

  5. Jørgen Carstensen Avatar
    Jørgen Carstensen

    Jeg er osse forbløffet. Jeg troede det var en indsigelse som Lars indgav som privatperson, og det fremgår ikke af FS artiklen

  6. Henrik Lakman Avatar
    Henrik Lakman

    Havnebad…
    Jeg var mildest talt ved af få kaffen galt i halsen da jeg læste FS i dag.
    Hvordan kan du Lars Baagøe Hansen udtale dig på vegne af hele promenadebyen…?
    Det er muligt at du personligt er i mod at få noget liv i det gamle bassin, men det berettiger dig ikke til at udtale dig på vegne af hele Promenadebyen.
    Vi er mange der ønsker os noget liv her på havnen, meget gerne med et havne bad med vipper, grill plads og plads til en masse glade mennesker der har det sjovt. Og ja det giver “larm” men hvis du nu skiftede dette ord ud med “liv” så var det hele ikke så negativt. Jeg er meget skuffet over denne artikel og syntes bestemt ikke at det er en holdning som er gældende for os alle. Jeg tager personligt fat i journalisten i morgen så vi kan få en mere nuanceret vinklen på den artikel.
    Inden du næste gang går i gang med at lave indsigelser der gælder hele Promenadebyen ville det klæde dig at forelægge for os alle, og ikke kun for den lille kreds af ældre beboere der ikke ønsker lidt liv på havnen.
    Hvad skal det ikke ende med, når vi forhåbentlig får liv i de 3 små cafeer i Promenadebyen, og de ønsker på et tidspunkt ønsker udeservering om aftenen som beskrevet i lokalplanen for området…?

    MVH
    Henrik Lakman

  7. Jane Kristiansen Avatar
    Jane Kristiansen

    Sådan som jeg læser det, mener jeg ikke, at det kan tolkes som et fejlcitat, og vi har ikke indgivet kollektiv indsigelse i Promenadebyen. Tværtimod fortalte Lars Baagøe Hansen på generalforsamlingen, hvor spændende det var at være med i udvalget i Odense Kommune.
    Jeg mener ikke, at Lars Baagøe Hansenhar mandat til at komme med sådan en udmelding, han bør trække dem tilbage og sige, at det kun er HANS mening. Han kan ikke tillade sig at udtale sig på vores vegne.

  8. Joan Rudbæk Avatar
    Joan Rudbæk

    Tja, jeg har samme spørgsmål. Der står på forsiden af Fyens Stiftstidende sektion 2 d.d. – at der er indgivet en “kollektiv indsigelse” fra beboerne i Promenadebyen! Jeg er velvidende om, at ejerforeningen repræsenterer os alle; men en udtalelse fra ejerforeningen kan vel kun være en holdning og ikke en enighed, når det ikke har været drøftet.

    MVH Joan

  9. Tom Rasmussen Avatar
    Tom Rasmussen

    Jeg forstår ikke helt, hvornår denne enighed er opstået. På den netop overståede generalforsamling virkede det ikke til, at man kunne få armene ned over kommunens planer. Som beboer i Promenadebyen er jeg på ingen måde enig i modstanden og placeringen af havnebadet.

    Mvh

    Tom Rasmussen

  10. Jørn Kildegaard Avatar
    Jørn Kildegaard

    Interviewet i FS den 20. maj giver indtryk af enighed omkring holdningen til havnebadet. Har dette været drøftet eller er der tale om et fejlcitat?.

    Mvh

    Jørn Kildegaard

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading