Referat fra bestyrelsesmøde i A/F Stævnen den 17/6 2014

Dagsorden:

  1. Godkendelse af referat fra sidste møde
  2. Fastmonteret cykelstativ
  3. Status på 5 års gennemgang
  4. Forslag til vandingsplan
  5. Formel godkendelse til erhverv
  6. Beboerfolder
  7. Eventuelt

Ad 1) Godkendt – punktet bortfalder fremover idet referatet godkendes inden offentliggørelse

Ad 2) Flemming vil fastgøre de 2 cykelstativer SØ for Stævnen for at sikre bedre stabilitet. Bestyrelsen overvejer om der igen skal foretages oprydning i cykelkælderen.

Ad 3) Der foregår fortsat arbejder i lejlighederne og på bygningerne. Arbejdet skrider fremad og kan snart afsluttes. Jørgen indlægger seneste opdatering på de enkelte lejligheder på vores hjemmeside således at den enkelte ejer kan følge med i processen.

Ad 4) Bestyrelsen ønsker ikke at deltage i en vandingsplan for områdets krukker. Vi foreslår at det er Torbens Haveservice der skal forstå opgaven – alternativt at når det er Stævnens tur til at vande så engagerer Stævnen for egen regning Torbens Haveservice. Besked sendes til Lene Iversen.

Ad 5) Bestyrelsen accepterer at der drives liberalt erhverv fra adressen Promenadebyen 2, 1. sal. Lejlighed 3. Dette skal ske i henhold til vores vedtægter.

Ad 6) Ok til indhold fra bestyrelsens side.

Ad 7) Med baggrund i en uheldig vandskade vil bestyrelsen v/Flemming tage kontakt til Dansk Installationsteknik. Vi vil forhøre os om der skal ske udskiftning af vores anode i varmtvandsbeholderen. Samtidig skal vi have tjekket ventilerne omkring beholderen.

Opfølgning fra generalforsamlingen:

Vi ønsker ikke at der opsættes forbudsskilte omkring bygningen. Flemming undersøger mulighed for at ”støjdæmpe” ved rampen langs graven øst for bygningen.
Bestyrelsen vil undersøge om det er OK at der opsættes fjernbare læsejl på vores altaner
Jørgen undersøger hvad det koster at opsætte lyddæmpning i stueetagen. Hvis vi vedtager dette vil vi evaluere effekten og derefter tage stilling til opsætning af lyddæmpning på øvrige reposer.
Dørtelefoner er periodevis ude af drift. Undersøges.
Kopi af generalforsamlingsreferat udsendes via mail – er indlagt på hjemmesiden.
Næste møde aftalt til den 26/8 2014 kl. 17.00 hos Flemming.

For referatet:
Lars Baagøe Hansen

 


Udgivet

i

, ,

af

Tags:

Kommentarer

2 svar til “Referat fra bestyrelsesmøde i A/F Stævnen den 17/6 2014”

  1. Pia Klint Jørgensen Avatar
    Pia Klint Jørgensen

    Hej Helle
    Jeg har gentagne gange bedt skatere om at forlade både vores trapper og vores rampe og det er godt nok ikke alle, der er lige villige til det! De er meget uforskammede og spørger til hvor de kan se, at området er privat ejet og ikke offentligt.
    Det ville være rart, når det gentager sig, at vi måske kunne være et par stykker, der gik ned og bad dem om at forsvinde, ligesom jeg tror de ville have mere respekt, hvis der både var skilte og vi var et par stykker til at forsvare området!

  2. Helle Avatar
    Helle

    Hej
    Ville høre hvordan det går med de forbudskilte omkring skatening på trappen ved STÆVNEN? for fik at vide i går af nogle af skaterne at de havde fået lov til at bruge vores trappe og område af en eller anden beboer i SEJLET. Hvilket jeg syntes er flot gjort af vedkommende, da han jo ikke er generet af dette!

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading