Referat fra P-Laugets generalforsamling 2014

Generalforsamling P – Lauget Promenadebyen 6. maj 2014

 

Dagsorden:

  1. Valg af dirigent
  2. Bestyrelsens beretning
  3. Forelæggelse samt godkendelse af årsregnskab
  4. Forelæggelse af driftsbudget og godkendelse
  5. Forslag til vedtægtsændringer
  6. Valg
  7. Evt.

 

  • Valg af dirigent: 

 

    1. Erik Rasmussen, stuen 3 blev valgt som dirigent. Han konstaterede at formalia omkring generalforsamlingen var overholdt
  • Bestyrelsens beretning:

 

Bestyrelsens beretning kan igen i år gøres kort.

Det som har optaget alle medlemmerne af P-Lauget mest – nemlig P-pladsbeviserne – blev endeligt udfærdiget og omdelt i 2013.

Dernæst var det glædeligt, at de nye ejere efter Sjælsø satte priserne ned til et realistisk niveau for en P-plads i P-kælderen – hvilket har betydet flere biler i kælderen og mindre på terræn – og det er glædeligt.

Hjertet i vores P-kælder porten fungeret rigtigt godt  – den har ”opført sig pænt” – og skal nu have et serviceeftersyn, så den fortsætter med det !

Lyset og sensorerne i P-Kælderen har givet en del problemer og har medført en del omkostninger – og der er monteret nye sensorer, så lyset tænder mere hensigtsmæssigt efter vores færden i kælderen.

Lyset på nedkørselsrampen har også været haft funktionsproblemer, som P-Lauget har udredet.

Reparationerne og udgifterne til elektrikeren er dog først realiseret i 2014, hvorfor dette ikke havde indvirkning på regnskabet for 2013 – når vi kommer til at tale herom senere – men belaster på regnskabet i indeværende år.

Der har ikke været rapporteret tyverier eller hærværk på biler i P-Kælderen i perioden, men der er dog nogle lystige sjæle, som synes at det har været morsomt at slå nogle af parkeringsbommene op, således at de genlåser og P-Pladsbrugerne dermed ikke har kunnet komme ind i deres P-bås – og måtte have ulejlighed med at kontakte udlejer for at få disse låst op igen – til stor irritation for alle involverede.

Husorden er desværre igen blevet løsere og P-kælderen bruges for ofte til almindelig opbevaring.

  • Forelæggelse samt godkendelse af årsregnskab.

 

Regnskabet blev fremlagt af Kim Johanson fra LEA uden nogle bemærkninger eller spørgsmål hertil.

  • Forlæggelse af driftsbudget samt godkendelse.

 

Budget blev fremlagt af Kim Johanson fra LEA, hertil var det et enkelt spørgsmål omkring beløbet til rengøringen og om hvornår denne ville blive udført. Svaret var at rengøringen af parkerings kælderen vil blive foretaget hurtigst muligt, dog først efter sommer ferien, så de fleste beboer igen vil være hjemme, og dermed have mulighed for at flytte deres køretøjer ud af kælderen medens rengøringen finder sted.

  • Forslag til vedtægtsændringer.

 

Der er ikke indkommet noget forslag til afstemning til P-Lauget om vedtægtsændringer, som foreslår at foreningen skal udvides til almindelig opbevaring af effekter efter forgodtbefindende. Således er det stadigt i strid med vores vedtægter at opbevare andet end biler, motorcykler, trailere og lignende køretøjer i P-kælderen. Langt de fleste overholder dette – og de som har en mere fleksibel tilgang til reglerne bedes venligst om at rette ind – så direkte påtale ikke bliver nødvendigt.

  • Valg.

 

Bestyrelsen og suppleanter blev alle genvalgt.

  • Eventuelt.

 

Der var intet til eventuelt.

 

Formand Bjarne Jørgensen rundede af og takkede for god ro og orden.

Referat: Flemming Mengers


Udgivet

i

af

Tags:

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading