Kontrol af installationer i teknikskabet, – Stævnen

 

dit

 

 

Kære beboere i Stævnen,

Vigtig gennemgang af installationer i teknikskabet

Udbedringer af mangler efter 5 års gennemgangen er slut, og der er kun ganske få indsigelser fra lejlighedsejere her efter udløbet af fristen 1. september.

På fællesområderne, som bestyrelsen har haft ansvaret for at følge op på, har vi erkendt, at der ikke er flere muligheder for at kræve mangler udbedret.

Og vi er i det store hele tilfredse med det vi har fået lavet, selv om det har været bekosteligt at købe hjælp og rådgivning til processen. Problemer med altanerne er desværre ikke dækket af garantien.

Fra 1. september 2014 er der kun ejerne til at betale.

Gennemgang af teknikskabet

Inden for det sidste halve års tid har vi oplevet flere vandskader i lejligheder i Stævnen. Det vil vi gerne undgå. Og da vi har konstateret, at det kan forårsages af utætte pakninger i teknikskabet i lejlighederne, vil vi igangsætte en kontrol af disse. Desuden er vandvarmerne så gamle, at de måske trænger til udskiftning af anoden.

Denne gennemgang skal foretages i alle lejligheder og udgiften dækkes af A/F Stævnen. 

Udskiftning af anoden

Hvis gennemgangen viser, at anoden bør skiftes, kan dette udføres i samme arbejdsgang og udgiften på 778,- kr. dækkes af lejlighedens ejer. Beløbet opkræves af LEA i forbindelse med betaling af fællesudgifter.

  • nsker du som ejer ikke at benytte dette tilbud, skal du henvende dig til Lars på tlf. 60 95 58 74 inden den 12/9

Adgang til lejlighederne

Eftersyn og eventuel reparation tager ganske kort tid, men smeden skal have adgang til lejlighederne, og helst så fleksibelt som muligt for at opnår den lave pris. Smeden kommer hurtigst rundt, når han kan flytte sig til næste, nærmeste lejlighed.
Derfor skal alle aflevere en ekstranøgle med lejlighedsnummer og navn på i Jørgen Carstensen 4.4’s postkasse senest tirsdag d. 16/9 kl. 18 

Arbejdsdage fra kl. 8 – ca 15 Ons. 17/9 Tor. 18/9 Fre. 19/9 Tir. 30/9

Smeden arbejder med opgaven på disse dage. Han starter i stuen og regner med at nå 12-15 lejligheder pr. dag

Han ringer på inden han går ind, så du selv har en chance for at åbne for ham. 

Bestyrelsen, A/F Stævnen 

PS: Nedløbsrør

Enkelte beboere har konstateret, at nedløbsrøret på altanen har været frostsprængt. Er det tilfældet, skal røret udskiftes. Foreningen dækker omkostningen. Kontakt Lars, hvis du har et frostsprængt nedløbsrør eller andre problemer med dine altaner.


Udgivet

i

, ,

af

Tags:

Kommentarer

3 svar til “Kontrol af installationer i teknikskabet, – Stævnen”

  1. Kresten Mehl Avatar
    Kresten Mehl

    Mange tak Jørgen

  2. Jørgen Carstensen Avatar
    Jørgen Carstensen

    Hej Kresten,
    Indtil videre ser det ikke ud som om anoderne i Stævnen trænger til udskiftning. Og i flg. smeden vil det sandsynligvis gælde for alle installationer.
    /Jørgen 4.4

  3. Kresten Mehl Avatar
    Kresten Mehl

    Hej Jørgen C.
    Du må godt bemærke hvor mange der skal have skiftet anoder i vandbeholder. Vi i Broens bestyrelse er interesseret i en status ,så vi selv kan vurdere behovet for indsats.

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading