Referat fra bestyrelsesmøde den 26/8 2014 i A/F Stævnen

Dagsorden :

  1. Opfølgning fra sidste møde
  2. Status på 5 års gennemgang
  3. Løse dørhåndtag
  4. Gennemgang af regnskab pr. 31/7 2014
  5. Alger på facaden
  6. Eventuelt

Mødet startede med en visuel gennemgang af dørhåndtag og orden på alle etager for at se hvordan det står til.

  1. a) opfølgning fra generalforsamlingen hvor der blev rejst et spørgsmål omkring læsejl på altanerne. Lars vil bede spørger, om ham vil få undersøgt hvad en IKKE permanent, men aftagelig løsning vil koste og hvordan en sådanne kunne se ud.
    b) Jørgen indhenter yderligt 2 tilbud på støjdæmpning af reposer. Hvis prisen er fornuftig vil det forsøgsvis blive afprøvet i stueetagen.
    c) knapperne til vores dørtelefonanlæg forsøges sprayet med silikone spray for at de ikke skal sætte sig fast når de aktiveres.
  1. 5 års gennemgang er stort set overstået. Det vurderes at der ikke er mere at komme efter. Der er dog stadig problemer med altaner og enkelte nedløbsrør. Lars vil derfor sende en skrivelse rundt til alle ejere, og bede om at kontrollere disse og derefter vende tilbage hvis de måtte have problemer med enten altan og / eller nedløb.
  1. Stort set alle dørhåndtag på reposerne er løse og Lars indhenter et tilbud på at få disse repareret .
  2. Regnskabet ser ganske fornuftigt ud, dog med et mindre underskud på 34.000,-
  3. Alger på facaden afventer til evt. nedløbsrør er blevet udbedret.
  1. Samarbejdet med Kielberg ønskes strammet op, med henblik på hvilke beføjelser kan udstede. Ejerforeningen følger op på dette.

    Der er indhentet tilbud fra Dansk installations teknik omkring udskiftning af pakninger i vores VVS installationer. Udskiftningen vil blive betalt af vores egen kasse og samtidig tilbyder Dansk installations teknik at kontrollerer anoden i varmvandsbeholderen og evt. udskifte den for 778,- for ejers regning. Jørgen sender en skrivelse ud til alle ejere, og beder dem aflevere en nøgle til ham så Dansk installations teknik kan komme ind.

    Lars kontakter Desmin pumper for års eftersyn på grundvands pumperne i kælderen og det samme med vores ventilationsanlæg.

    For referat: Flemming


Udgivet

i

,

af

Tags:

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading