Referat fra bestyrelsesmøde i Ejerforeningen Promenaden

Bestyrelsesmøde i ejerforeningen Promenadebyen mandag d. 29/9 2014

Deltagere: Anne, Lars og Louise (referent)

Dagsorden:
1. Opfølgning fra sidst
 Observationstiden for Q-Park er nu ændret til 10 min.
 Skiltning om parkering på skærvepladsen er sat i gang og forventes snarligt udført
 Hjemmesiden er opdateret med 5-års gennemgangen
 Pjecen (husorden) er sendt ud til alle beboere
 Lars rykker for svar fra kommunen fartbegrænsning på Finlandgade

2. Gennemgang af perioderegnskab
Generelt passer regnskabet godt i forhold til vores budget. Ingen grund til anmærkninger.

3. Drøftelse af tilbud fra entreprenør
Tilbuddet blev på forhånd af bestyrelsesmødet godtaget, dog med den modifikation af hegnene ikke bliver sat op, da det var for stor en økonomisk post. Der bliver således snarest sat store sten op ved den første indkørsel og ved anden indkørsel bliver der sat skilte op med, at parkeringen er forbeholdt promenadebyens beboere.

4. Status for 5-års gennemgangen i Broen og Stævnen
Gennemgangen er i det store hele afsluttet. De enkelte punkter der endnu ikke er afsluttet er fordelt til de enkelte punkthuse.

5. Eventuelt
a) Torbens haveservice (løbende vedligeholdelse)
Fremover vil den løbende vedligeholdelse af de grønne arealer være i ejerforeningens regi.

Samtidig har bestyrelsen vedtaget:
 Lars indhenter tilbud på pullerter/steler, som skal stå ved indgangen til gårdrummene, således man ikke kan køre op med biler foran indgangen og ødelægge membranen
 Louise vil indhente et alternativt tilbud på havearbejdet
 Vi overvejer konsulent bistand til beplantning af de grønne arealer, da planter/hække jævnligt går ud. Vi vil se på muligheden for at slå det sammen med tilbud på havearbejdet, således at dem der står for den daglige vedligeholdelse af de grønne arealer, også kunne være dem der kunne vejlede os i den nye beplantning.

Næste møde: Tirsdag d. 2/12 hos Louise


Udgivet

i

, ,

af

Tags:

Kommentarer

7 svar til “Referat fra bestyrelsesmøde i Ejerforeningen Promenaden”

  1. Pia Klint Jørgensen Avatar
    Pia Klint Jørgensen

    Jeg er helt enig med dig Helle. Tak 🙂 @Helle

  2. Helle Avatar
    Helle

    Hej Henrik
    Bliver nød til at kommentere på dette. For du generalisere virkelig meget uden at se på fakta.
    Vi er en del der er kede af de støjgener mm der er mht til trappen og ramperne til stævnens kælder. For vi har det tæt på hver dag, hvilket ikke er tilfældet med din bolig så vidt jeg ved, så det er nemt at være fordømmende.
    Samtidig skal du tænke på følgende:
    1. trappen kan blive/bliver ødelagt af den belastning cykling, skater etc udsætter den for, samt de tramper rundt i planterne i området, og det larmer a h.til. Rep af dette er noget du skal være med til at betale i fællesomkostninger.
    2. Jeg har været ude og hjælpe en af de skater for han var faldet og havde slået sig gevaldig, så vi var ude i sårrensning og forbinding. hvis forsikring dækker, hvis de kommer alvorlig til skade der?
    Mht til ramperne til kælderen, de er lavet af metal, så hver gang der er nogen, der køre ned af dem, lyder der et brag! Hvis vi tænker tilbage på de problemer/støjgener, der var med garageporten. Det var der ingen, der syntes der var sjovt. Hvorfor skal beboerne der bor tæt på dette generes af denne støj de ramper giver? Jeg ved at bestyrelsen kikker på en støjdæmpning af dette.
    Men hvis vi vender den om også. Så når cyklister ser det som deres legeplads og kommer med stor fart, hvordan vil du have det, hvis du havde/har børn eller bare dig selv, kan risikere at blive kørt ned af en cyklist, når du kommer ud at dørene fra kælderen, hvor man bestemt ikke regner med, at skulle kikke sig for, da det er privat område.?
    Personlig ved jeg godt det er en område med liv og det er vi da alle glade for, men vi gav bare udtryk for om der var taget aktion på noget, der blev diskuteret på vores generalforsamling og havde ikke regnet med at få en negativ overhaling.

  3. Pia Klint Jørgensen Avatar
    Pia Klint Jørgensen

    Kære Henrik
    Du er én af grundene til, at så få ‘vover’ at forsøge at debattere emner på denne hjemmeside!

  4. Henrik Lakman Avatar
    Henrik Lakman

    Har ind imellem lidt svært ved at forstå at en del af Promenadebyens beboere har valgt lige netop dette sted at bo… Da vi for 6 år siden valgte at flytte herned fik vi en stor mappe med en lokalplan for området… I den står der Bl.a. at der vil blive ude servering, mange aktiviteter, liv både dag og aften til glæde for Odenses borgere… Med andre ord ville Odense kommune gøre havnen til et nyt mødested for en masse mennesker… Så kan det da ikke komme bag på beboerne hernede at disse mennesker også laver lidt liv hernede, det var jo derfor vi i sin tid valgte at bo hernede… Men hvergang der sker noget hernede, så kommer hele klage koret farende med alle de umenneskelige gener de bliver udsat for… Som jeg ser er det stort set de samme beboere der har så store problemer ved at bo her… Lad os få et havnebad med en masse livlige mennesker, lad os få en masse unge med skateboard, lad os få nogle flere cafeer med ude servering, lad os få noget liv herned også gerne nogle af dem som ikke lige er nøjagtig som os selv… Og dem som valgte forkert i valg af lejlighed, så er hele Odense jo fyldt af dejlige forstader hvor der er alt den ro i efterspørger… Go weekend anyway..

  5. Pia Klint Jørgensen Avatar
    Pia Klint Jørgensen

    Jeg kan godt huske, at det blev vendt på generalforsamlingen Helle, men eftersom der ikke er blevet gjort noget ved problemet, spørger jeg nu bestyrelsen, om det skal VEDTAGES først?

  6. Helle Avatar
    Helle

    Dette emne var allerede oppe på generalforsamlingen, hvor dette blev påpeget at det var til stor gene for de beboer der havde det tæt på, der blev lovet der vil blive kikket på problemet og taget aktion derefter.
    Jeg har tit måtte gå ud og snakke med disse skatere/cyklister der tror det er deres legeplads. Problemet er også lidt at den rampe der er lavet til skatere ude på øen er i så stor forfald at den ikke kan bruges.
    Måske det var muligt at stille en stor blomsterkumme på trappens brede stykke e.l, så den er i vejen for skatere o.l men ikke for gående.

  7. Pia Klint Jørgensen Avatar
    Pia Klint Jørgensen

    Kære bestyrelse
    Er det ikke muligt at få skilte op rundt om bygningerne, således vi kan bede skatere om at forlade området? Jeg ved godt, at forbudsskilte skal begrænses mest muligt, men dét svar jeg typisk får, når jeg henvender mig til dem er: “hvor står der, at det er forbudt/privat”? Det er en utrolig larm, de frembringer på trapperne og rampen, og jeg kan da ikke være den eneste, der er generet af det?
    Eller mener I, at dette er noget, der skal vedtages på en generalforsamling?

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading