Referat fra bestyrelsesmøde i A/F Stævnen 30/9 2014

Fraværende Jørgen Carstensen

Dagsorden:
1. Opfølgning på gennemgang af ventiler i teknikrum
2. Drøftelse af henvendelse fra Broen ang. deling af omkostninger m.m.
3. Henvendelse fra beboere ang. udsugning og afløb
4. Tilbud på støjdæmpning
5. Næste skridt angående altanproblemer
6. Eventuelt

Ad 1)
Forløbet med kontrol af teknikskab er forløbet godt. Der var ingen problemer med anoderne. Alle blev målt og iflg. Dansk Installationsteknik er der ikke behov for udskiftning p.t. Alle varmebeholdere og samlinger er kontrolleret og nødvendige udskiftninger foretaget. Lejlighed 8.1 havde haft dryp fra overbo og det kunne konstateres hos overboen. Er udbedret og regning herfor sendes til adv. Kielberg.
Trods mange henvendelser var det ikke muligt at komme i kontakt med ejeren af ejerlejlighed 8.3 og 8.4. hvorfor der mangler gennemgang af disse 2 lejligheder.
Når regningen er modtaget skal vi huske at kontakte vores forsikringsmægler idet vi ønsker at få annulleret forbehold i vores police.
Ad 2)
Bestyrelsen i A/F Stævnen er meget forundret og overrasket over at A/F Broen nu ønsker at alle udgifter i forbindelse med 5 års gennemgangen skal fordeles efter forholdstal. Vi undrer os over at anmodningen først kommer nu hvor alle udgifter er betalt og ca. 1 år efter opstart af gennemgangen hvor aftalen var at vi skulle dele udgifterne. Vores budget for 2014 er samtidig udarbejdet efter en 50/50 deling. Derfor er bestyrelsen ikke enig i at vi nu skal omfordele udgifterne. Ejerforeningen har alene stået som koordinator under hele processen og er som sådan ikke en omkostningsinvolverende part da vi så samtidig skal inddrage A/F Sejlet i processen herunder pådragelse af udgifter til 5 års gennemgangen. Det har hele tiden alene været A/F Stævnen og A/F Broen der må påtage sig udgifterne til deres egen 5 års gennemgang. Alternativet til at vi ikke var fælles om 5 års gennemgangen herunder betaling af alle rådgivningsudgifter var at hvert A/F selv afholdt deres egne udgifter til advokat, rådgivende ingeniører m.m. hvilket ville være en ekstra udgift for begge A/F.
Vi synes at det er rigtig ærgerligt at Broens bestyrelse bringer dette emne i spil nu over 1 år efter at vi igangsatte processen omkring 5 års gennemgangen. Bestyrelsen udarbejder et skriftligt svar til bestyrelsen for Broen angående vores ovennævnte synspunkter.
I et referat fra Broens bestyrelsesmøde af 16. september nævnes det at man ønsker at afspærre cykelparkeringen i stue-etagen. Stævnen ønsker derfor svar på hvad bestyrelsen i Broen har gjort af overvejelser omkring cykelparkering for deres gæster. Desuden ønsker vi svar på hvad bestyrelsen har gjort sig af overvejelser angående vores fælles hjertestarter. Ejerforeningen har jo betalt for opsætning af denne og placeringen af hjertestarteren er central i forhold til øvrige bygninger i Promenadebyen. Hvis Broens bestyrelses forslag gennemføres spærres der for adgang til hjertestarteren!

Ad 3)
Lars tager sig af henvendelsen angående udsugningsproblemer hos Poul Henning og Jette og Flemming tager sig af henvendelser angående fastgørelse af vindue hos Tove samt afløbsproblemer fra Niels Børge.
Ad 4)
Jørgen har indhentet tilbud på støjdæmpning på vores reposer. Bestyrelsen besluttede sig for at arbejde videre med tilbuddet fra Alpha Akustik ApS til i første omgang at etablere støjdæmpende loft i stue-reposen. Herefter vurderes effekten af dette tiltag. Dette arbejde koster kr. 12.000 plus moms.
I givet fald at effekten er tilfredsstillende skal vi have udgiften på vores budget 2015 og det skal vedtages på en generalforsamling.
Ad 5)
Bestyrelsen har noteret sig at der skal undersøges/udføres arbejder på følgende altaner:
Poul Erik Pedersen – vand fra overliggende altan
Lars Baagøe Hansen – vand fra overliggende altan
Jesper Jensen – vand fra overliggende altan også ved mur/loft
Ole Andersen – løs skrue på altan skal fastgøres.
Helle Drejer Hansen – vand fra overliggende altan
Pia og Bruno Kristensen- vand fra overliggende altan
Niels Børge Hansen – vand fra overliggende altan
Jens Chr. Hansen – vand fra overliggende altan
Claus Berntsen – vand fra overliggende altan
Kaj Ludvigsen/Trine Torfing- hul i væg/loft
Ovennævnte medfører at bestyrelsen tager kontakt til tømrer/smed der i første omgang skal afdække altaner delvist med henblik på at tjekke vandretning og derefter skal der foretages nødvendige arbejder.

Ad 6)
En del lamper i bygningen er gået ud – Flemming tjekker og udskifter de defekte pærer.
Et defekt (frostsprængt) nedløbsrør på altan på 7 etage skal udskiftes hurtigst muligt.
Næste møde er aftalt til den 10/12 2014 kl. 17.00 hos Jørgen
For referatet:
Lars Baagøe Hansen


Udgivet

i

,

af

Tags:

Kommentarer

4 svar til “Referat fra bestyrelsesmøde i A/F Stævnen 30/9 2014”

  1. Lis Bastholt Avatar
    Lis Bastholt

    Jeg indsendte 231014 denne besked, men er ikke på listen
    Mvh Lis Bastholt
    231014:
    På min terrasse løber vandet fra terrassen over ved siden af nedløbsrøret og ned langs væggen.
    Lis Bastholt
    Promenadebyen 2, 3. Sal lejlighed 1
    66116418
    24624826

    Sendt fra min iPad

  2. Pia Klint Jørgensen Avatar
    Pia Klint Jørgensen

    Jeg kan ikke forstå, at vi ikke er nævnt under ad 5? Jeg har haft skrevet til Flemming, at vi også har problemer med vand fra ovenliggende altan samt med vand der fosser ud på altanen fra røret, men at vi ikke ved om det er frostsprængt.
    Vil I være rare at påføre os på listen samt give os bekræftelse herpå.

  3. Jørn Lynge Avatar
    Jørn Lynge

    Hvad angår “problemet” med parkering af gæstecykler ved Broen, kun man måske give dem en P-billet til at sætte i bagagebæreren 🙂

  4. Jørn Lynge Avatar
    Jørn Lynge

    Lige “om et øjeblik” når punkthus nr. 4 og nr. er 5 er blevet bygget, er Hjertestarteren i Broen’s cykelparkering slet ikke “centralt placeret” Så mon ikke man burde overveje en flytning under alle omstændigheder, hvilket vel heller ikke kan være særlig omkostningstungt.

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading