Referat fra Bestyrelsesmøde i E/F Promenaden den 2. december 2014 hos Louise

Til stede: Lars, Anne og Louise (referent)

1. Gennemgang af perioderegnskab 31/10 2014
Udgiften til renholdelse er 13.000 højere end budget, fordi der har været udgifter til snerydning. Vedligeholdelse er 11.000 højere end budget, på grund af en elektriker regning. Vi forventer at budgettet kommer til at skride en smule, men ikke noget af betydning.
2. Gennemgang af rapport fra RMG – Inspektion
Nordisk Klima skal rette en teknisk fejl, som følge af et nyt batteri. Det er en reklamationsfejl, så derfor er det ikke en økonomisk post vi selv skal forestå. Det bliver lavet inden 1/2-15. Vi er blevet gjort opmærksomme på at brandslangerne også skal kontrolleres, Lars følger op på det.
3. Generalforsamling 2015 – forberedelse
Generalforsamlingen bliver onsdag d. 22. April 2015, således kan alle involverede parter allerede nu sætte kryds i kalenderen.
4. Uautoriseret parkering på skærvepladsen
Vi vil prøve at sætte en seddel i ruden på de biler der ikke tilhører Promenadebyen og så ser vi tiden an. Vi har vedtaget at Lars tager kontakt til Odense kommune og eventuelt pressen, angående parkeringspladser generelt. Vi forudser at der vil blive mangel på parkeringspladser når havnebadet og alle boligbyggerierne bliver en realitet.
5. Drøftelse af tilbud på gartnerarbejder
De tilbud vi har fået er ikke tilstrækkelige, så vi arbejder videre på at finde en anden løsning til næste møde.
6. Opfølgning på ”pullerter” samt vandindtrængning i P-kælder
Lars vil prøve at kontakte det firma som laver pullerterne, vi håber de har en idé til hvem der kan sætte dem op.
Vandindtrængningen skyldes sandsynligvis utætheder i gummifugen i betonen i grundplan, som trænger til udskiftning og der skal lægges en ny membran.

7. Eventuelt
Vi har besluttet at sende en julehilsen ud til samtlige beboere hvor vi gør opmærksom på reglerne omkring pap og affald generelt, men især nu hvor det bliver jul og nytår og der komme ekstra affald.


Udgivet

i

af

Tags:

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading