Referat bestyrelsesmøde i Stævnen 10. 09. 2015

Referat af bestyrelsesmøde for AF Stævnen 10 september 2015

Deltagere Flemming, Marie og Jørgen hos Jørgen
Dagsorden 

  1. Vandindtrængning i lejligheder
    8.2 Ole og Ingelise: Der er håndværkere i gang (Lindholm), og de er optimistiske med udbedringer indefra. De har ideer til, hvordan problemet skal løses udefra.
    Anders og Marie. Ikke igangsat endnu
    Jesper og Dorte afventer indtil Henneby/Lindholm har fundet løsninger hos Ole
  2. Helle st.:
    1. Rampe bag bygning, støj: Jørgen kontakter Helle for at få fornemmelse af omfanget af problemerne. Vi har fået et tilbud på udskiftning af stålrampen fra murer. Det er temmelig dyrt. Desværre er mureren meget i tvivl om det er en god løsning. Vi forsøger med en hjemmegjort løsning med træ under stålskinnerne.
    2. Vand på altan: Flemming arbejder med at konstruere en tragt, som forsøgsvis skal løse problemet. Bestilles hos VVS/Blikkenslager, da den gratis kontakt ikke var tilgængelig længere.
  3. Ejnar 1. sal:
    Grønne alger på altan? Flemming kontakter Ejnar og finder ud af, hvad der skal gøres, og sætter evt. i værk. Altanerne hører som udgangspunkt til indvendig vedligeholdelse.
  4. Orientering om møde i E/F Promenaden
    Jørgen orienterede om det nyligt afholdte møde i E/F Promenaden, bl.a. fordeling af omkostninger/erstatning i forbindelse med 5-årsgennemgang.
  5. Hjemmeside – oprydning
    Vi aftalte at genoptage den fortløbende liste med referater fra møderne, selv om listen har huller i kronologien. Generelt fungerer hjemmesiden godt i forhold til den forholdsvis lille arbejdsindsats den kræver, og der var ikke ønsker om at øge arbejdsbyrden .
  6. Rengøring ved indgang
    Der er snavset i indgangen/vindfanget udvendigt. Flemming kontakter Torben og forhører sig om muligheden for, at der samtidig med trappevask fejes i vindfang og grav.
  7. Regnskab pr. 30/6 (Stævnen)
    Udviklingen i økonomien følger budgettet.
  8. Haveanlæg og udearealer
    Vi vil foreslå, at udvalget arbejder på at skjule de grimme slanger i haveanlægget, evt. ved at dække med ekstra jord.
    Der har været henvendelser fra beboere, som ikke kan se at færdes på nedgang til cykelkælderen. Vi får kontrolleret belysningen og sat lys på slukkede gadelamper.
    Hastighedsbegrænsning på Finlandsgade på 30 km/t. Marie kontakter relevant myndighed for at foreslå hastighedsbegrænsning på hele Finlandsgade. Bl.a. foranlediget af meget hurtigkørende skraldebil i de tidlige morgentimer.
    Lys i up-light-lamper? Jørgen henvender sig til Odense Kommune for at få tændt lamperne i promenadedækket.
  9. -Omprogrammering af nøglebrikker
    Jørgen har fået et overslag på prisen for at omprogrammere og gravere nøglebrikkerne til udendørslåse. Vi har behov for at få en systematiseret nyregistrering af brikkerne efter Odense Låseservice har overtaget driften af brikkerne. Der indhentes konkret tilbud fra Odense Låseservice om omprogrammering og gravering af nøglebrikker
  10. -Flytning af briklåsen fra p-kælder til elevator/cykelkælder.
    For 12.000 kr + omkostning til Kone vil vi kunne flytte briklæseren på døren ind fra p-kælder til elevatoren. Flytningen ville fjerne behovet/muligheden for at slå den grønne plasticskærm i stykker, for at få udgang fra kælderen og gøre nøglebeskyttelsen af bygningen bedre. Denne opgave venter.
  11. – Glasdækning på altaner (Tove 4.3)
    Vi har fået et oplæg fra Tove og Bjarne 4.3 om etablering af glasafskærmning på altaner. Oplægget ser meget fint og godt ud, og vi vil gerne arbejde videre med det. Marie beder Kim /Lea om at undersøge de juridiske aspekter af at tillade opsætning af glasskærme på altanerne. Flemming kikker på det vedlagte tilbud og økonomien i det.
  12. Eventuelt
    Cykelparkering: Jørgen arbejder sammen med Birgit fra Broen om at rydde op i cykelparken i en kommende kampagne
    Nøgler til pullerter: Marie fik et sæt nøgler til de 3 pullerter, så beboere kan henvende sig til en af de 3 formænd i foreningerne hvis der er behov for at flytte pullerter
    Næste møde den 5/11 kl. 17 hos Flemming

Referat. Jørgen Carstensen


Udgivet

i

, ,

af

Tags:

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading