Ændring af lokalplanforslag vedrørende Promenadebyens anden etape

Odense Kommunes By- og Kulturforvaltning har udarbejdet forslag til alternativ bebyggelsesplan for Promenadebyens anden etape. Ændringsforslaget er udsendt til høring i 4 uger fra den 14. december 2015 til den 11. januar 2016.

Ændringsforslaget kan ses her.

Ejerforeningen Promenaden

/Erik Nielsen, 8, 7. tv.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

9 svar til “Ændring af lokalplanforslag vedrørende Promenadebyens anden etape”

  1. Morten Frydenlund Avatar
    Morten Frydenlund

    Hej

    Er der nogen der har tænkt på det nye byggeri som man vil bygge vil stjæle alt lyset fra Syd, vi idag har i vores gårdrum imellem bebyggelserne, jeg tror vi vil få flere problemer end vi har i forvejen med at få noget til at gro i vores beplatning. Samtidig har jeg svært ved at se fidusen i at ligge de nye bygninger som lokal planet er tegnet, alle der har altaner imod Syd vil for eftertiden skulle sidde og kigge direkte ind i en bygning/lejlighed fremfor et evt. Fremtidig grønt gårdrum. Jeg ser ikke dette byggeri vil gøre noget godt for området, kvm priserne vil blive lavere, det vil tiltrække andet puplikum. Samtidig tror jeg de lejligheder vil blive svære at sælge ved projektsalg og muligvis bare vil blive lejet ud.
    Fatter virkelig ikke Odense kommune har så travlt med at bygge foran når man har mere attraktiv byggegrund imod vest/ålykkeskoven og man har lavet den kanal med vand til samme formål at der skulle bygges langs vandet.

    1. Lisbeth Bojsen Avatar
      Lisbeth Bojsen

      Hvor har du dog evigt ret Morten, det er så ulykkeligt, hvis man vælger at placere disse mastodontbygninger 20 meter fra eksisterende bygninger. Lys, udsigt, privatsfære ødelægges og det er både med afstand og bygningshøjden en markant forskel fra oprindelig lokalplan. Jeg har forsøgt, men desværre ikke formået at få bestyrelsen til at handle på det. En samlet indsigelse herfra, ville måske have hjulpet

  2. Kirsten Krogh Avatar

    Hej Elsebeth og Carl. Jeg har en gang set Sejlets kontrakt med vinduespudseren. Mon ikke Michael har den? Der kan man se hvor der skal pudses. I kan også ringe til vinduespudseren. Jeg husker desværre ikke lige navnet. Venlig hilsen Kirsten Krogh

    1. Elsebeth Hansen Avatar
      Elsebeth Hansen

      Hej Kirsten.
      Undskyld sent svar, først set din besked idag. Tak, jeg vil se om jeg kan finde en løsning. Træls med så snavset et vindue, der ikke kan nås.
      Godt Nytår. Mvh. Elsebeth.

  3. Erik Nielsen Avatar

    Hej Elsebeth og Carl.

    Det er A/F-bestyrelsen i det enkelte hus, der bestemmer hvilke vinduer, der skal pudses, og hvor ofte. I Stævnen og Broen har bestyrelserne besluttet, at det skal gøres fire gange om året. I Sejlet har bestyrelsen besluttet, at det skal gøres to gange om året.

    Ejerforeningen blander sig ikke i disse beslutninger. Vi formidler kun informationen om tidspunkter for vinduespudsning videre på vores hjemmeside.

    God jul
    Erik Nielsen, 8, 7. tv.

  4. Erik Nielsen Avatar

    Hej Duncan.

    Ejerforeningen har ikke drøftet ændringsforslaget. De beboere, som jeg har talt med om forslaget, har alle ligesom dig givet udtryk for, at det nye forslag umiddelbart virker positivt.

    God jul
    Erik Nielsen, 8, 7. tv.

  5. Elsebeth & Carl Hansen Avatar
    Elsebeth & Carl Hansen

    Undskyld, nok skrevet til forkert sted???

  6. Elsebeth & Carl Hansen Avatar
    Elsebeth & Carl Hansen

    Idag har der været vindues pudsning i Stævnen og Broen. Kunne vi, i Sejlet, der har vinduer uden terrasse under, ikke komme med i den ordning? Det er meget træls, at skulle lukke vinduet op for at komme til at se ud:-) Hos os drejer det sig om 1 højt vindue uden terrasse. Da der var vindues pudser sidst, fik vi pudset….men det var måske en fejl? Mvh. Elsebeth Hansen 14.3.tv

  7. Duncan Hooper Avatar
    Duncan Hooper

    Hej Erik,

    Har EF en holdning til den nye plan, umiddelbart synes jeg den er bedre idet det bliver ikke så tæt bygget

    Hilsen Duncan 14 2.th

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading