Referat af bestyrelsesmøde i E/F Promenaden d. 8/12 2015

Bestyrelsesmøde i E/F Promenaden d. 8/12 2015 hos Erik

  1. Perioderegnskab
  2. Fordelingstal
  3. Orientering om ekstraordinær generalforsamling i Stævnen
  4. Forslag fra Duncan Hooper
  5. Beplantning af fællesarealer
  6. Evaluering af fællesmødet
  7. Parkering på gruspladsen (indlæg på hjemmesiden)
  8. Eventuelt
  9. Mødekalender

 

ad 1) Perioderegnskab
Regnskabet blev gennemgået. Realiserede tal ligger foran budgettet, så vi har et overskud år til dato på 75.000 kr., mod budgetteret 17.000 kr. Der mangler dog betaling af nogle forventede udgifter.

ad 2)Fordelingstal

Historikken omkring udvikling af fordelingstallene i de enkelte punkthuse blev gennemgået. Forskellene optræder mellem de første punkthuse, Stævnen og Broen og Sejlet i mindre grad. Forskellen bliver mere udtalt i forhold til Soldækket.

Vi vælger at bruge BBR tal som udgangspunkt for fordeling af bidrag til EF udgifter og P-laug. De virker mest retfærdige, og beregningen af dem er beskrevet er beskrevet i bekendtgørelse nr. 311 af 27.06.1983. Erik N laver en redegørelse med beregninger, som sendes til vurdering i AF bestyrelserne, og LEA (Kim Johannson) igangsætter fordeling mellem E/F, A/F’er, P-laug i forhold til de nye, fælles fordelingstal fra 1 . 1. 2016

ad 3) Orientering om ekstraordinær generalforsamling i Stævnen

Jørgen fortalte om ekstraordinær generalforsamling. Se evt. referat fra mødet

ad 4) Forslag fra Duncan Hooper, Sejlet om at anvende et af de ledige butikslokaler i Broen eller Sejlet som fælleslokale med mulighed for gæsterum for beboere og evt. med ekstern udlejning. Ideen er god og anbefales videreudviklet til et konkret forslag. Ideen bringes videre til AF-bestyrelserne, som mindes om, at forslaget skal indleveres til bestyrelserne inden 1. 3. 2016 for at kunne behandles på generalforsamlingen i april.

ad 5) Beplantning af fællesarealer
Bøgehækkene er ved at visne. Erik N har kontakt til gartner for tilbud om udfyldning af huller i bøgehæk. Han efterspørger desuden vejledning til pasning af græs og beplantning med gødning og vandingsanlæg. Vi satser på at få en anden leverandør til at opdatere haveanlægget. Erik arbejder videre for at kunne supplere bøg og græs til foråret.

6) Evaluering af fællesmødet
Tilfredshed med mødets afvikling og udbytte. Konkrete opgaver bliver løst fælles:
Udsugningsanlægget (kælder, Stævnen, Broen) bliver tjekket af GK årligt

7) Parkering på gruspladsen (hjemmeside indlæg)

Et indlæg på hjemmesiden efterspørger bedre justits omkring parkering på ’vores parkeringsplads’. Det er et ret kompliceret forhold. Jørgen forsøger at give et svar på hjemmesiden.
8) Eventuelt
a) Vinduespudseren kommer onsdag d. 16/12 til Stævnen og Broen. Stævnen skal huske aftale om udskiftning af vindue, mens liften er til stede?
b) Fremtidige planer for byggeri: Mesanen, som det 5. hus hedder, bliver bygget med 8 lejligheder pr. etage og ikke som før nævnt 5. To trappetårne, en stor lejlighed mod byen, mindre lejlighed mod midten, 2 meget små mod skoven, og spejlvendt mod havnen, 7 etager = 55 nye lejligheder.

  1. c) A/F Soldækket deltager på vores fælles generalforsamling 6. april 2016

9 ) Mødekalender:
Næste bestyrelsesmøder: 9. februar hos Kirsten, 29. marts hos Jørgen 24. maj hos Erik, altid kl. 10.00.

Næste fællesmøde er 14. marts kl. 18.00

  1. marts er deadline for forslag til generalforsamlingen. Skal sendes til AF bestyrelserne eller P- laug.

Generalforsamlinger er 6. april

Referat Jørgen Carstensen, Stævnen 4. 4. Udskriv


Udgivet

i

, ,

af

Tags:

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading