INFORMATION TIL ALLE BEBOERE I STÆVNEN

Vand- og energimålere

Som informeret på generalforsamlingerne, skal vores vand og energi målere skiftes i år. Der vil indenfor kort tid laves aftale med leverandøren, og udskiftning forventes gennemført kort efter sommerferien.

Til dette vil vi få brug for, at I enten er hjemme den dag målerne skal skiftes, eller afleverer en nøgle til bestyrelsen.

Vi vil informere mere om dette når vi nærmer os.

Skader efter pilotering på nabogrunden?

KPC er endelig blevet færdig med piloteringen på nabogrunden. Bestyrelsen er nu blevet gjort opmærksom på et par revner i bygningen, som muligvis kan være opstået pga. piloteringen. Ikke store og livsfarlige revner, men helt klart noget vi skal have undersøgt!

I den forbindelse vil vi meget gerne have en tilbagemelding fra jer, hvis I skulle have opdaget revner I jeres lejlighed. I bedes tjekke jeres lejligheds vægge grundigt, og melde retur til en fra bestyrelsen, hvis I skulle opdage revner.

Vand på altan

På generalforsamlingen blev bestyrelsen pålagt at tage fat i et nyt rådgivningsfirma, og få gennemgået vores bygning, både i forhold til opfølgning på 5 års gennemgang og vores problem(er) med afløb og nedløb.

Vi har behov for at vide, hvor stort omfanget er med problemerne, og vil derfor gerne have en tilbagemelding fra hver lejlighed, om der er problemer med vand på jeres altan; virker nedløbet ikke ordenligt? virker det som om nedløbet er utæt?

Det er kun i forbindelse med regnvejr, at vi skal tjekke at nedløbet virker rigtigt. Dvs. ikke hvis der er vand på jeres altan, og dette skyldes vanding eller rengøring på altanen over jeres.

 

SU Senest 6. juni 2016

Senest d. 6. juni 2016 forventer vi at have svar fra jer, både hvad angår evt. revner i vægge, og nedløb på altanerne.

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

Flemming Mengers: 5. sal, harleyman@mail.dk

Lars Baagøe Hansen: 5. sal, labh@live.dk

Marie Møllegaard: 1. sal, marie@mmregnskab.dk


Udgivet

i

af

Tags:

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading