Regler for P-pladser i Promenadebyen (område 2440 og 2792)

Der er nu opsat skilte ved alle P-pladser i Promenadebyen.

Langs kørevejens sydside findes 37 P-pladser. 35 pladser er mærket “Reserveret”, og 2 pladser er mærket “Gæster”. De 2 gæste-pladser ligger mellem plads 29 og 30 over for indgangen til Soldækket.

Langs kørevejens nordside (mellem bygningerne) findes 16 P-pladser. 14 pladser er mærket “Gæster”, og 2 pladser er mærket “Handicapparkering”. De 2 handicap-pladser ligger ved indgangen til Soldækket.

Pladserne mærket “Reserveret” med numrene 1-14 er udlejet eller solgt og må kun benyttes med gyldig Q-Park P-tilladelse. P-tilladelsen kan være digital tilladelse fra epark. Disse pladser administreres af Kielberg Ejendomsadministration ApS (ejendomsadministration@kielberg.com). Reglerne for disse pladser er uændret i forhold til tidligere (Område 2440).

Pladserne mærket “Reserveret” med numrene 15-25 og 28-37 er udlejet eller solgt og må kun benyttes med gyldig Q-Park P-tilladelse. P-tilladelsen kan være digital tilladelse fra epark. Disse pladser administreres af Tina Østergaard hos Innovater (to@innovater.dk). Reglerne for disse pladser er nye og træder i kraft den 1. juli 2016 (Område 2792).

De 5 gæste-pladser mellem Stævnen og Broen samt de 5 gæste-pladser mellem Broen og Sejlet kan benyttes af gæster. Pladserne kan benyttes i maksimalt 6 timer og kun med gyldig Q-Park gæstetilladelse (husk desuden at stille P-skive). Reglerne for disse pladser er uændret i forhold til tidligere (Område 2440).

De 4 gæste-pladser mellem Sejlet og Soldækket samt de 2 gæste-pladser på den anden side af vejen over for Soldækkets indgang kan benyttes af gæster. Pladserne kan benyttes i maksimalt 6 timer. Brug af P-skive er påbudt. Reglerne for disse pladser er nye og træder i kraft den 1. juli 2016 (Område 2792).

De 2 handicap-pladser ved Soldækkets indgang må kun benyttes med gyldigt handicapparkeringskort samt Q-Park P-tilladelse. P-tilladelsen kan være digital tilladelse fra epark. Disse 2 pladser er reserveret til handicappet beboer i Soldækket og dennes hjælpere. (Område 2792).

PS. Vær opmærksom på at P-pladserne i Promenadebyen er fordelt på to P-områder henholdsvis 2440 og 2792 med lidt forskellige regler som beskrevet ovenfor.

PPS. Parkeringsområdet på skærvepladsen syd for Promenadebyen er til Promenadebyens beboere og gæster. Dette område er ikke underlagt Q-Park eller noget andet parkeringsselskab. Der må ikke parkeres på græsset ved siden af “skærvepladsen”.

Ejerforeningen Promenaden

/Erik Nielsen, 8, 7. tv.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

5 svar til “Regler for P-pladser i Promenadebyen (område 2440 og 2792)”

  1. Erik Nielsen Avatar
    Erik Nielsen

    Hej Kenneth.
    Nej, der skal foretages miljøundersøgelser, så en borebil skal have adgang til hele området mellem Promenadebyen og den gamle Toldbodgade.
    Med venlig hilsen
    Erik Nielsen, 8, 7. tv.

  2. Kenneth Avatar
    Kenneth

    Hej

    Er det nu heller ikke muligt at parkere på skærvepladsen?

  3. Erik Nielsen Avatar
    Erik Nielsen

    Hej Thomas Baarup.
    Plads 26 og 27 er de to handicappladser ved siden af indgangen til Soldækket.
    Det tomme areal mellem P-plads 25 og P-plads 28 er adgangsareal til en kommende sti til det kommende byggeri syd for Promenadebyen. Arealet er således ikke til parkering. Bygherren (Promenaden Odense A/S) har lovet snarest at mærke arealet med “Parkering forbudt”.
    Med venlig hilsen
    Erik Nielsen, 8, 7. tv.

  4. Thomas baarup Avatar
    Thomas baarup

    Tak for fyldestgørende forklaring Erik. Hvad med “plads 26-27” (hvor der ingen skilte er) er dette rum til for resten af os at slås om, uden risiko for en hilsen fra Q-park?

    Mvh Thomas Baarup 30 5-3

  5. Lars Rex Avatar
    Lars Rex

    Vedr. P-plads nedenfor Promenadebyen.
    Der hersker efterhånden det rene anarki på Skærve P-pladsen. Der er opsat et skilt ved indkørselen og det er der ingen der respektere. Det er både ansatte i Stenfiskerhuset, bygningsarbejdere fra den nye byggeplads, gæster til søndagens loppemarked, arrangementer i det Nordatlantiske hus osv. Der er sågar arbejdsbiler fra den nye byggeplads, der parkere inden på vores område, ved rampe opkørslen. Enten så må der sørges for, at dette p-forbud respekteres, hvilket jo nok er svært eller også pille skiltet ned, for der ingen der kan læse eller også er ligeglade. Jeg har nogle enkelte gange påpeget forbuddet, men bare fået svinere retur. Mvh Lars

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading