Referat af bestyrelsesmøde i E/F Promenaden den 31. august 2016

 

Deltagere: Lars (Stævnen), Erik (Broen), Sune (Sejlet) og Tanja (Soldækket).

Mødet holdt hos: Lars.

 

Dagsorden:

1. Gennemgang af halvårsregnskab

2. Opfølgning af punkter fra bestyrelsesmødet den 21. juni

2.1. Beplantning i gårdhaverne

2.2. Bådpladser ved Promenadebyen

2.3. Folder om Promenadebyens husorden

2.4. P-pladser i Promenadebyen

2.5. Cykelparkering til gæster

2.6. Skader som følge af pilotering på Stenfiskerkajen

2.7. Fællesmøde for alle bestyrelser i Promenadebyen

3. Henvendelse angående kontrolafgift fra Q-Park

4. Soldækkets belysning

5. Orientering fra A/F’erne

6. Eventuelt

7. Mødekalender

 

1. Gennemgang af halvårsregnskab

Halvårsregnskabet for perioden 01.01.2016 til 30.06.2016 blev gennemgået. Periodens resultat er et underskud på kr. 14.150. For perioden var der budgetteret med et overskud på kr. 10.050. Den væsentligste årsag til forskellen på kr. 24.200 skyldes udgift til plantning af græsser i de bare områder i gårdhaverne. Egenkapitalen pr. 30.06.2016 er kr. 109.755.

 

2. Opfølgning af punkter fra bestyrelsesmødet den 21. juni

 

2.1. Beplantning i gårdhaverne

I foråret 2016 blev der plantet græsser (grøn og blå bjørnegræs samt minibambus) i de bare områder i gårdhaverne. I efteråret bliver der plantet bøge de steder, hvor der mangler planter i bøgehækkene.

 

2.2. Bådpladser ved Promenadebyen

En beboer i Sejlet har fået tildelt bådplads ved Promenadebyen. Hvis andre beboere i Promenadebyen ønsker en bådplads, kan de kontakte ejerforeningen. Erik har kontakt til Odense Havn, Odense Kommune samt Sejl- og motorbådsklubben Frem med henblik på at etablere en aftale i lighed med den aftale, der gælder for de øvrige bådpladser i Odense Havn.

 

2.3. Folder om Promenadebyens husorden

Folderen om Promenadebyens husorden er blevet ajourført og omdelt i papirform til samtlige husstande i Promenadebyen. Den generalforsamlingsgodkendte husorden skal ligeledes ajourføres, så der tages hensyn til ændrede faktiske forhold. Bestyrelsen tog så småt fat på denne proces.

 

2.4. P-pladser i Promenadebyen

Parkeringsforholdene i Promenadebyen blev diskuteret. Det er vigtigt, at beboere og deres gæster gøres opmærksom på, at der på de 10 gamle gæsteparkeringspladser (pladserne mellem Stævnen, Broen og Sejlet) skal benyttes såvel P-skive som P-billet, medens der på de 6 nye gæsteparkeringspladser (de 4 pladser mellem Sejlet og Soldækket og de 2 pladser over for indgangen til Soldækket) kun skal benyttes P-skive. Lars kontakter Q-Park for at høre, om denne forskel eventuelt kan tydeliggøres bedre på skiltene eller på anden form.

 

2.5. Cykelparkering til gæster

Der er stadig ikke noget nyt fra Odense Kommune vedrørende deres arbejde med ideer til ”møblering” af vores havnekaj med bl.a. cykelstativer. Erik rykker Odense Kommune. Sune og Tanja sørger for oplysning til beboerne i Sejlet og Soldækket om, at beboere skal benytte de respektive cykelparkeringsområder i P-kælderen, og at gæster kan parkere på havnekajen.

 

2.6. Skader som følge af pilotering på Stenfiskerkajen

KPC Herning A/S (totalentreprenøren for byggeriet på Stenfiskerkajen) har beset de skadede lejligheder i Stævnen og Broen. Vi afventer en skriftlig tilbagemelding fra KPC, som vi og vores rådgiver Sweco Danmark A/S derefter vil tage stilling til. A/F Stævnen er tovholder på sagen.

 

2.7. Fællesmøde for alle bestyrelser i Promenadebyen

Der holdes fællesmøde for alle bestyrelser i Promenadebyen fredag den 11. november 2016 kl. 17.30. Tanja sørger for nødvendig reservation af egnet sted til fællesmødet. Erik udsender en reminder til alle bestyrelsesmedlemmer og sørger for at indsamle punkter til mødets dagsorden.

 

3. Henvendelse angående kontrolafgift fra Q-Park

Efter etableringen af de nye parkeringspladser og indflytning af mange nye beboere i Soldækket har Q-Park uddelt en del kontrolafgifter. Flere beboere har henvendt sig til ejerforeningen vedrørende disse kontrolafgifter. Ejerforeningen blander sig ikke i disse sager med henviser til Q-Park (tlf. 70 20 50 53). Vi opfordrer alle beboere til at sætte sig ind i de forskellige regler (specielt skal man være opmærksom på forskellen mellem reglerne for de gamle gæsteparkeringspladser og reglerne for de nye gæsteparkeringspladser – se punkt 2.4. ovenfor) og være med til orientere nye beboere og gæster herom.

 

4. Soldækkets belysning

En del beboere i Sejlet er generet af lyset fra Soldækket. Dels lyset på svalegangene og specielt lyset i trappegangene. Tanja tager sagen op i A/F Soldækket.

 

5. Orientering fra A/F’erne

De enkelte bestyrelsesmedlemmer orienterede hinanden om, hvad der arbejdes med i de respektive A/F’er. Det blev besluttet at lade dette være et fast punkt på ejerforeningens dagsorden.

 

6. Eventuelt

Erik sørger for, at Torbens Erhvervsservice har fokus på rengøring i ”graven” foran Stævnens facade mod Finlandgade. I forbindelse med byggeriet på Stenfiskerkajen samler der sig en del affald i ”graven”.

Der bliver pudset vinduer i Stævnen, Broen og Sejlet torsdag den 15. september 2016.

 

7. Mødekalender

Bestyrelsesmøder:

– Onsdag den 26. oktober kl. 18.30 hos Sune

– Mandag den 5. december kl. 18.30 hos Tanja

– Mandag den 20. februar 2017 kl. 18.30 hos Erik

Fællesmøde:

– Fredag den 11. november kl. 17.30

 

Referent: Erik.

 


Udgivet

i

,

af

Tags:

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading