Referat af bestyrelsesmøde i E/F Promenaden den 26. oktober 2016

 

Deltagere: Lars (Stævnen), Erik (Broen), Sune (Sejlet) og Tanja (Soldækket).

Mødet holdt hos: Sune.

 

Dagsorden:

1. Gennemgang af perioderegnskab

2. Orientering om fordelingstal

3. Opfølgning på punkter fra bestyrelsesmødet den 31. august 2016

3.1. Beplantning i gårdhaverne

3.2. Bådpladser ved Promenadebyen

3.3. Promenadebyens husorden

3.4. P-pladser i Promenadebyen

3.5. Cykelparkering til gæster

3.6. Skader som følge af pilotering på Stenfiskerkajen

3.7. Soldækkets belysning

4. Nye punkter til dette møde

4.1. Redningsstiger på havnekajen

4.2. Adgang til P-kælderen

5. Fællesmøde for alle bestyrelser i Promenadebyen

6. Orientering fra A/F’erne

7. Eventuelt

8. Mødekalender

 

1. Gennemgang af perioderegnskab

Perioderegnskabet for perioden 01.07.2016 til 30.09.2016 blev gennemgået. Periodens resultat er et overskud på kr. 24.020. Sammen med første halvårs underskud på kr. 14.150 giver det et overskud for de første tre kvartaler på kr. 9.870. Egenkapitalen pr. 30.09.2016 er kr. 133.775.

 

2. Orientering om fordelingstal

I relation til regnskabsgennemgangen orienterede Erik om fordelingstallene, der benyttes til beregning af A/F’ernes bidrag til ejerforeningen. Fordelingstallene og baggrunden for deres opbygning er beskrevet i et dokument fra 14. januar 2016. Dokumentet blev omdelt på mødet. Dokumentets fordelingstal er indarbejdet i budgetterne for 2016 for de fire A/F’er og ejerforeningen.

 

3. Opfølgning på punkter fra bestyrelsesmødet den 31. august 2016

 

3.1. Beplantning i gårdhaverne

Der er blevet plantet bøge de steder, hvor der manglede planter i bøgehækkene omkring Stævnen, Broen og Sejlet. Beplantningen omkring Soldækket er i en elendig tilstand med mange bare områder. Ejerforeningen finder det ikke rimeligt, at vi skal overtage arealerne med de mange bare områder fra bygherren Promenaden Odense A/S. Erik skriver til bygherren/Finn Birkjær vedrørende dette forhold.

 

3.2. Bådpladser ved Promenadebyen

En beboer i Sejlet har bådplads ved Promenadebyen. Yderligere en båd benytter en af bådpladserne. Erik tager kontakt til den pågældende bådejer med henblik på at få vedkommende registreret. Der er endnu ikke etableret nogen aftale med Odense Havn, Odense Kommune og Sejl- og motorbådsklubben Frem.

 

3.3. Promenadebyens husorden

Folderen om Promenadebyens husorden er ajourført august 2016 og omdelt i papirform til samtlige husstande i Promenadebyen. Den generalforsamlingsgodkendte husorden blev ajourført november 2015 med henblik på tilpasning til de faktiske forhold i Stævnen, Broen og Sejlet. På tilsvarende måde vil Tanja og Erik gennemgår husordenen med henblik på yderligere tilpasning til de faktiske forhold i Soldækket.

 

3.4. P-pladser i Promenadebyen

Det er fortsat vigtigt, at beboere og deres gæster gøres opmærksom på, at der på de 10 gamle gæsteparkeringspladser (pladserne mellem Stævnen, Broen og Sejlet) skal benyttes såvel P-skive som gæstekort, medens der på de 6 nye gæsteparkeringspladser (de 4 pladser mellem Sejlet og Soldækket og de 2 pladser over for indgangen til Soldækket) kun skal benyttes P-skive. Lars har kontaktet Q-Park for at høre, om denne forskel eventuelt kan tydeliggøres bedre på skiltene eller på anden form. Dette lader sig ikke gøre. Punktet er hermed afsluttet.

 

3.5. Cykelparkering til gæster

Der er stadig ikke noget nyt fra Odense Kommune vedrørende deres arbejde med ideer til ”møblering” af vores havnekaj med bl.a. cykelstativer. Erik følger jævnligt op på sagen.

 

3.6. Skader som følge af pilotering på Stenfiskerkajen

KPC Herning A/S (totalentreprenør for byggeriet på Stenfiskerkajen) har beset de skadede lejligheder i Stævnen og Broen og har sendt statusrapport til bestyrelsen i A/F Stævnen, der har været tovholder på sagen. Bestyrelserne i A/F Stævnen og A/F Broen skal nu sammen med rådgiver tage stilling til statusrapporten. For A/F Broen er Erik tovholder.

 

3.7. Soldækkets belysning

En del beboere i Sejlet er generet af lyset fra Soldækket. Specielt lyset fra Soldækkets trappegange. Tanja tager sagen op på det næste bestyrelsesmøde i A/F Soldækket.

 

4. Nye punkter til dette møde

 

4.1. Redningsstiger på havnekajen

Firmaet Attention Group har sammen med Trygfonden udviklet en ny type redningsstige med solceller, der via et batteri kan oplyse redningsstigens trin i de mørke timer. Firmaet har kontaktet Odense Kommune/Odense Havn og Ejerforeningen Promenaden for på forsøgsbasis at få lov til at installere stigerne på havnekajerne på og omkring Byens Ø. Vi har i samråd med Odense Kommune givet tilladelse under forudsætning af, at en række betingelser opfyldes. Ejeren af ”vores” havnekaj Promenaden Odense A/S bakker op om den givne tilladelse og betingelser.

 

4.2. Adgang til P-kælderen

Bestyrelsen i A/F Sejlet havde stillet spørgsmål om, hvem der har adgang gennem døren fra havnekajen til P-kælderen mellem Sejlet og Soldækket. Erik kunne oplyse, at låsen i døren skal kodes, så alle beboere i såvel Sejlet som Soldækket kan benytte døren.

 

5. Fællesmøde for alle bestyrelser i Promenadebyen

Der holdes fællesmøde for alle bestyrelser i Promenadebyen fredag den 11. november 2016 kl. 17.30. Der er udsendt mail til alle bestyrelsesmedlemmer med besked om at tilmelde sig til Erik senest den 1. november. Herefter sørger Tanja for endelig reservation af lokale. Erik udsender dagsorden ca. en uge før mødet.

 

6. Orientering fra A/F’erne

De enkelte bestyrelsesmedlemmer orienterede hinanden om, hvad der arbejdes med i de respektive A/F’er med henblik på erfaringsudveksling.

 

7. Eventuelt

Intet under dette punkt.

 

8. Mødekalender

Bestyrelsesmøder:

– Mandag den 5. december kl. 18.30 hos Tanja

– Mandag den 20. februar 2017 kl. 18.30 hos Erik

– Tirsdag den 4. april 2017 kl. 18.30 hos Lars

Fællesmøde:

– Fredag den 11. november kl. 17.30

Generalforsamlinger:

– Onsdag den 26. april 2017

– Et eller flere A/F’er holder eventuelt A/F-generalforsamling på en tidligere dato

 

Referent: Erik.

 


Udgivet

i

,

af

Tags:

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading