Referat af bestyrelsesmøde i A/F Broen den 9. december 2016

 

Deltagere: Jens Bo, Kresten og Erik.

Mødet holdt hos: Jens Bo.

 

Dagsorden:

1. Gennemgang af perioderegnskab for perioden 01.07.2016 – 30.09.2016

2. Opfølgning på punkter fra bestyrelsesmødet den 24. oktober 2016

2.1. ”Snublesnore” mod duer

2.2. Vand- og varmemålere (færdigbehandlet på møde den 13. december hos Kresten)

2.3. LED-belysning i P-kælder

2.4. Skader som følge af piloteringsarbejde

2.5. Altan skadet i forbindelse med facaderenovering

2.6. Ønske om varmepumpeanlæg

2.7. Ny grill til den fælles tagterrasse

2.8. Energimærkning

2.9. Etablering af dør mellem kældertrappe og hovedtrappe

2.10. Isolering over cykelrum

2.11. Rørgennemføringer fra P-kælder til stuelejligheder

3. Nye punkter til dette møde

4. Eventuelt

5. Mødekalender

 

1. Gennemgang af perioderegnskab for perioden 01.07.2016 – 30.09.2016

Perioderegnskabet for perioden 01.07.2016 til 30.09.2016 blev gennemgået. Resultatet af periodens primære drift er et overskud på kr. 69.658, hvor der var budgetteret med et overskud på kr. 65.850. Herudover er udgiften til facadebehandling på kr. 84.703, hvor der i budgettet for 2016 var afsat kr. 250.000. Egenkapitalen pr. 30.09.2016 er kr. 491.336.

 

2. Opfølgning på punkter fra bestyrelsesmødet den 24. oktober 2016

 

2.1. ”Snublesnore” mod duer

Ideen drejer sig om en form for ”snublesnore” udspændt over håndlisterne på altanernes og terrassernes værn. Kresten har lavet oplæg til beslag og forespurgt om pris for fremstilling hos firmaet Metafix A/S, Hadsund. Tilbud på fremstilling er modtaget efter mødet.

 

2.2. Vand- og varmemålere (færdigbehandlet på møde den 13. december hos Kresten)

Forud for bestyrelsesmødet havde bestyrelsen holdt møde i Promenadebyen med konsulenter fra henholdsvis Brunata International A/S og Techem Danmark A/S. På disse møder blev mulige løsningsmodeller og lovgivningen på området gennemgået. Desuden havde begge firmaer forud for bestyrelsesmødet fremsendt tilbud på udskiftning af vand- og varmemålere samt aftale om måleraflæsning og udarbejdelse af vand- og varmeregnskaber. På bestyrelsesmødet blev de modtagne tilbud nøje gennemgået, og bestyrelsen besluttede at sige ja tak til tilbuddet fra Techem Danmark A/S. Tilbuddet omfatter udskiftning af alle vand- og varmemålere til nye målere, der kan fjernaflæses og overvåges af den enkelte beboer via en app. Udskiftningen vil finde sted i februar/marts 2017 og koste ca. kr. 2.357 (inkl. moms) pr. lejlighed. Beløbet vil blive opkrævet af vores administrator Lea over en eller flere måneder i foråret 2017. De eksisterende vand- og varmemålere er ikke længere lovlige og skal derfor udskiftes. Desuden omfatter tilbuddet en aftale om måleraflæsning og udarbejdelse af vand- og varmeregnskaber. Denne aftale kommer til at koste A/F Broen ca. kr. 9.750 (inkl. moms) om året. Udgiften vil for en stor dels vedkommende blive opvejet af en reduktion i administrationshonoraret til Lea. Erik sørger for tilbagemelding til Brunata International A/S og for at indgå endelig aftale med Techem Danmark A/S og Lea. Nærmere orientering om udskiftning af målerne udsendes til alle beboere (ejere og lejere) i januar 2017.

 

2.3. LED-belysning i P-kælder

Vi afventer udspil fra P-lauget. Sagen tages af denne liste, indtil vi eventuelt igen bliver kontaktet af P-lauget.

 

2.4. Skader som følge af piloteringsarbejde

Skaderne i lejligheden i Broen (nr. 8, 1. th.) sagsbehandles sammen med skaderne i Stævnen. Intet nyt. Erik følger op på sagen.

 

2.5. Altan skadet i forbindelse med facaderenovering

I forbindelse med facaderenoveringen i september blev en af altanerne (nr. 8, 7. tv.) ramt af BMS-liftkurven, så en af de hvide Swisspearl-plader blev beskadiget. BMS har påtaget sig skylden og vil dække udgiften til reparationen. Swisspearl-pladen udskiftes i forbindelse med vinduespudsningen den 14. december. Dette er nu sket og punktet hermed afsluttet.

 

2.6. Ønske om varmepumpeanlæg

En beboer (nr. 8, 6. th.) ønsker at installere et mindre internt varmepumpeanlæg i depotrummet i sin lejlighed. Bestyrelsen har givet tilladelse til installationen under en række specifikke forudsætninger/betingelser. Erik sender opfølgende skrivelse til beboeren med påmindelse om de tidsfrister, der skal overholdes i forbindelse med den givne tilladelses forudsætninger/betingelser.

 

2.7. Ny grill til den fælles tagterrasse

I forbindelse med sensommerfesten i september blev det konstateret, at grillen fra den fælles tagterrasse var kassabel på grund af rust i den indre konstruktion. Grillen er blevet skrottet. Kresten sørger for indkøb af ny grill.

 

2.8. Energimærkning

Broens nuværende energimærkning udløber februar 2017. Jens Bo har indhentet tilbud på fornyelse af energimærkningen fra tre energirådgivere. Bestyrelsen gennemgik de tre tilbud og valgte at sige ja tak til tilbuddet fra KEEN Miljø & Energirådgivning ApS. Dette tilbud var det billigste af de tre tilbud. Jens Bo sørger for den videre aftale med KEEN Miljø & Energirådgivning ApS, så den nye energimærkning kan være klar til den 12. februar 2017.

 

2.9. Etablering af dør mellem kældertrappe og hovedtrappe

Kresten kontakter Rambøll, Odense med henblik på at undersøge de konstruktions- og styrkemæssige forhold i relation til at etablere en dør i væggen mellem kældertrappe og hovedtrappe, så man ikke skal ud af bygningen for at komme fra den ene trappe til den anden.

 

2.10. Isolering over cykelrum

Beboeren i nr. 6, 1.th. har sendt en forespørgsel til bestyrelsen vedrørende kolde gulve. Beboeren gør opmærksom på, at der er meget fodkoldt i deres lejlighed, der ligger over cykelrummet. Bestyrelsen arbejder fortsat på sagen.

 

2.11. Rørgennemføringer fra P-kælder til stuelejligheder

Jens Bo og Erik kontrollerer tætninger ved eksisterende rørgennemføringer fra P-kælder til stuelejligheder. Intet nyt i sagen.

 

3. Nye punkter til dette møde

Intet under dette punkt.

 

4. Eventuelt

Intet under dette punkt.

 

5. Mødekalender

Bestyrelsesmøder:

– Tirsdag den 21. februar 2017 kl. 17.00 hos Kresten

– Tirsdag den 28. marts 2017 kl. 17.00 hos Erik

– Torsdag den 11. maj 2017 kl. 17.00 hos Jens Bo

Fællesmøde for alle bestyrelser i Promenadebyen:

– Mandag den 27. marts 2017 kl. 19.00

Generalforsamlinger:

– Onsdag den 26. april 2017

 

Referent: Erik.

 


Udgivet

i

,

af

Tags:

Kommentarer

2 svar til “Referat af bestyrelsesmøde i A/F Broen den 9. december 2016”

  1. Erik Nielsen Avatar
    Erik Nielsen

    Kære Elsebeth.
    Du har skrevet en kommentar, der henvender sig til Broen, men da du bor i Sejlet, så er det der, du skal henvende dig.
    Hilsen Erik, 8, 7. tv.

  2. Elsebeth Hansen Avatar
    Elsebeth Hansen

    Der er en lejlighed, et sted i nr. 12 eller 14 hvor der spilles MEGET høj musik. Kunne der blive skruet lidt ned, og især om aftenen efter kl. 22.
    Mvh. Elsebeth Hansen 14 3.tv.

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading