Referat af bestyrelsesmøde i A/F Broen den 30. marts 2017

 

Deltagere: Jens Bo, Kresten og Erik.

Mødet holdt hos: Erik.

 

Dagsorden:

1. Den kommende generalforsamling

2. Opfølgning på punkter fra bestyrelsesmødet den 21. februar 2017

2.1. Vand- og varmemålere

2.2. Skader som følge af piloteringsarbejde

2.3. Ønske om varmepumpeanlæg

2.4. Ny grill til den fælles tagterrasse

2.5. Etablering af dør mellem kældertrappe og hovedtrappe

2.6. Rørgennemføringer fra cykelrum og erhvervslokale til 1. sals lejligheder

2.7. Vand- og varmeregnskaber

2.8. Radiatorer på fællesarealer

3. Nye punkter til dette møde

3.1. Brandspjæld i affaldsrum

3.2. Udskiftning af bremser i elevator i nr. 8

4. Eventuelt

5. Mødekalender

 

1. Den kommende generalforsamling

Dagsordenen for den kommende generalforsamling i A/F Broen blev gennemgået og opgaverne i forbindelse hermed fordelt. Desuden blev de indkomne forslag gennemgået. Erik sørger for navneskilte samt materiale til eventuel afstemning.

 

2. Opfølgning på punkter fra bestyrelsesmødet den 21. februar 2017

 

2.1. Vand- og varmemålere

Den 20. februar 2017 blev vand- og varmemålerne udskiftet i seks lejligheder. Den 3. og 4. april 2017 udskiftes vand- og varmemålerne i de resterende lejligheder. De pågældende beboere har fået besked herom. Når alle målere er udskiftet, og dataopsamlingsudstyret er idriftsat, udsendes orientering om brug af Techem appen.

 

2.2. Skader som følge af piloteringsarbejde

Sagen vedrørende en lejlighed i Broen (nr. 8, 1. th.) er færdigbehandlet. Svarskrivelse til lejlighedsejeren blev formuleret. Erik sørger for at sende svarskrivelsen til ejeren. Sagen er hermed afsluttet.

 

2.3. Ønske om varmepumpeanlæg

En lejlighedsejer (nr. 8, 6. th.) har installeret et mindre internt varmepumpeanlæg i depotrummet i sin lejlighed. Bestyrelsen har givet tilladelse til installationen under en række specifikke forudsætninger/betingelser. Alle forudsætninger/betingelser er opfyldt bortset fra, at lejlighedsejeren mangler at indgå aftale med et anerkendt firma om årlig kontrol/test af et brandspjæld. Denne aftale er nu ved at blive indgået. Erik følger op på sagen.

 

2.4. Ny grill til den fælles tagterrasse

Kresten havde til mødet fremskaffet datamateriale for tre relevante grillmodeller. Bestyrelsen besluttede sig for den billigste af de tre foreslåede modeller. Kresten sørger for indkøb.

 

2.5. Etablering af dør mellem kældertrappe og hovedtrappe

En dør i væggen mellem kældertrappe og hovedtrappe vil kunne gøre det muligt at komme fra den ene trappe til den anden uden at skulle ud af bygningen. Sagen er sendt til behandling hos Odense Kommunes tekniske forvaltning. Der er endnu ikke kommet svar fra forvaltningen. Kresten rykker for svar.

 

2.6. Rørgennemføringer fra cykelrum og erhvervslokale til 1. sals lejligheder

Kresten og Erik har kontrolleret tætninger ved eksisterende rørgennemføringer fra P-kælder til stuelejligheder samt fra cykelrum og erhvervslokale til 1. sals lejligheder. Rørgennemføringer til stuelejlighederne var i orden, derimod var der ufuldstændig tætning ved rørgennemføringer til 1. sals lejlighederne. Det er besluttet at lade Persolit, der udfører tilsvarende arbejde i Stævnen, stå for tætning af rørgennemføringerne i de to lejligheder (6, 1. th. og 8, 1. th.). Kresten aftaler nærmere med Persolit og lejlighedsejerne.

 

2.7. Vand- og varmeregnskaber

Hidtil er Broens fællesforbrug af vand og varme blevet betalt af A/F Broen. Fællesforbruget er så på samme måde som alle andre af Broens udgifter blevet fordelt på lejlighederne efter fordelingstal. I forbindelse med omlægning af vand- og varmeregnskaberne til Techem har bestyrelsen besluttet, at Broens fællesforbrug af vand og varme fremover skal fordeles direkte på lejlighederne efter fordelingstal. Dette bevirker, at fællesforbruget ikke skal via Lea og årsregnskabet for A/F Broen. Slutresultatet for den enkelte lejlighed er uændret. Erik sørger for at informere Lea og Techem om denne procedure. Sagen er hermed afsluttet.

 

2.8. Radiatorer på fællesarealer

Der har været problemer med at få varme i radiatorerne på fællesarealerne. Dette skyldes luft i radiatorerne. Erik har ”udlufter” radiatorerne. Sagen er hermed afsluttet.

 

3. Nye punkter til dette møde

 

3.1. Brandspjæld i affaldsrum

Som følge af ombygning af affaldsrummene i Broen besluttede bestyrelsen at få tilbud på årlig test/kontrol af brandspjældene til affaldsrummene fra GK Danmark A/S. Erik kontakter GK Danmark A/S med henblik på at få et tilbud.

 

3.2. Udskiftning af bremsespoler i elevator i nr. 8

I forbindelse med det seneste driftsstop på elevatoren i nr. 8 blev det konstateret, at bremsespolerne snart skal udskiftes for ikke at få for mange driftsstop på elevatoren. Et tilbud fra KONE viser, at en udskiftning af bremsespoler koster kr. 21.360 (ekskl. moms). Bestyrelsen besluttede at vente med en endelig beslutning om udskiftning, til vi har et bedre overblik over hyppigheden af driftsstop. Der er ikke nogen sikkerhedsmæssig fare forbundet med en udsættelse af beslutningen.

 

4. Eventuelt

Intet under dette punkt.

 

5. Mødekalender

Bestyrelsesmøder:

– Mandag den 8. maj 2017 kl. 17.00 hos Jens Bo

– Tirsdag den 22. august 2017 kl. 17.00 hos Kresten

– Tirsdag den 10. oktober 2017 kl. 17.00 hos Erik

Generalforsamlinger:

– Onsdag den 26. april 2017

 

Referent: Erik.

 


Udgivet

i

,

af

Tags:

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading