Manglende belysning i Promenadebyen

Som de fleste sikkert har bemærket, er der problemer med den udvendige belysning i visse dele af Promenadebyen. I perioder er der i “lygtetændingstiden” ikke lys i en del af de små havelamper og gadelamperne langs indkørslen til Promenadebyen.

Problemet viser sig, når der er høj fugtighed i luften og/eller i jorden, og skyldes “overgang” i en af lamperne eller i ledningsnettet til lamperne. Denne “overgang” resulterer i, at HPFI-relæet kobler den pågældende strømforsyning fra.

Da fejlen skal findes blandt i alt 68 lamper og/eller i ledningsnettet til disse lamper – og dette ledningsnet er nedgravet – lader fejlen sig ikke umiddelbart lokalisere. Der arbejdes på at finde fejlen, og vi håber på en snarlig løsning.

PS. I perioder har belysningen på Soldækkets facade også været berørt af fejlen. Dette skyldes en styringsmæssig kobling mellem Soldækkets belysning og det fejlbehæftede net. Denne styringsmæssige kobling er midlertidig fjernet, således at lyset på Soldækket nu virker, som det skal.

Ejerforeningen Promenaden

/Erik Nielsen, 8, 7. tv.


Udgivet

i

af

Tags:

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading