Generalforsamlinger onsdag den 25. april 2018

Vores administrator LEA Ejendomspartner A/S udsendte den 5. april 2018 mail til alle lejlighedsejere i Promenadebyen med indkaldelse til generalforsamlingerne (inkl. dagsordener, regnskaber, budgetter, forslag og orientering om efterfølgende spisning).

Den 9. april 2018 udsendte LEA Ejendomspartner A/S mail til alle lejlighedsejere med brugsret til en eller flere parkeringspladser i P-kælderen med stemmeseddel og “fremmøde-seddel” til generalforsamlingen i P-lauget.

Ønsker du at deltage i den efterfølgende spisning, skal du tilmeldes senest fredag den 13. april 2018. Tilmelding sker ved indbetaling af kr. 100,00 pr. person på Ejerforeningens konto. Orientering om tilmelding er fremsend sammen med indkaldelsen til generalforsamlingerne.

Ejerforeningen Promenaden

/Erik Nielsen, 8, 7. tv.


Udgivet

i

,

af

Tags:

Kommentarer

2 svar til “Generalforsamlinger onsdag den 25. april 2018”

  1. Erik Nielsen Avatar
    Erik Nielsen

    Til Elsebeth.
    Såvel Ejerforeningens kontonummer som dit referencenummer (skal skrives i tekstfeltet ved indbetalingen) fremgår af mailen med indkaldelsen (inkl. dagsordener, regnskaber, budgetter, forslag og orientering om spisning) fra LEA Ejendomspartner fra den 5. april 2018.
    Med venlig hilsen
    Erik Nielsen, 8, 7. tv.

  2. Elsebeth Hansen Avatar
    Elsebeth Hansen

    Er det muligt at sende Ejerforeningens konto nr. så jeg kan indbetale til spisningen?
    Mvh. Elsebeth Hansen 13 3.tv.

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading