Referat af bestyrelsesmøde i A/F Broen den 16. april 2018

 

Deltagere: Jens Bo, Kresten og Erik.

Mødet holdt hos: Erik.

Referent: Erik.

 

Dagsorden:

1. Generalforsamling den 25. april 2018

1.1. Den sidste planlægning

1.2. Revisionsrapport

2. Opfølgning på punkter fra bestyrelsesmødet den 13. februar 2018

2.1. Vand- og varmeregnskaber

2.2. Cykelstativer

2.3. Serviceaftale vedrørende skraldesug

2.4. Vandskade i nr. 6, 5. tv.

2.5. Vandskade i nr. 6, 6. tv.

2.6. Papir- og papcontainere i P-kælderen

3. Nye punkter til dette møde

3.1. Problemer med ventilation

4. Eventuelt

5. Mødekalender

 

1. Generalforsamling den 25. april 2018

 

1.1. Den sidste planlægning

Dagsordenen for den ordinære generalforsamling i A/F Broen den 25. april 2018 blev gennemgået og opgaverne fordelt. Kresten er forhindret i at deltage i generalforsamlingen.

 

1.2. Revisionsrapport

Den tilsendte revisionsrapport, revisionsaftale, regnskabserklæring og udtalelse om revisionen blev gennemgået og underskrevet af Jens Bo. Erik sørger for at viderebringe de underskrevne dokumenter til revisor.

 

2. Opfølgning på punkter fra bestyrelsesmødet den 13. februar 2018

 

2.1. Vand- og varmeregnskaber

Techem Danmark A/S, der står for fjernaflæsning af vores vand- og fjernvarmemålere, har udarbejdet vand- og varmeregnskaber for 2017 for alle lejligheder i Broen. I henhold til indgået aftale er regnskaberne blevet fremsendt til Erik til gennemgang for at sikre, at de lever op til aftalen mellem Techem og A/F Broen. Som følge af gennemgangen er en mindre misforståelse/fejl efterfølgende blevet rettet. Regnskaberne var forud for bestyrelsesmødet den 16. april 2018 klar til udsendelse via LEA Ejendomspartner A/S. (Regnskaberne er efterfølgende udsendt til alle lejlighedsejere den 18. april 2018).

 

2.2. Cykelstativer

Denne sag tages op på den kommende generalforsamling i A/F Broen. Se eventuelt referatet af bestyrelsesmødet den 13. februar 2018 for yderligere orientering.

 

2.3. Serviceaftale vedrørende skraldesug

Bestyrelsen har den 10. oktober 2017 modtaget et tilbud fra Dansk Skraldesug ApS på service af vores affaldsskakte og indkastlåger (men ikke anlæggene i kælderen). I en mail den 27. februar 2018 oplyser Odense Renovation A/S, at de har indgået en samarbejdsaftale med Dansk Skraldesug ApS vedrørende service på affaldsskakte og indkastlåger samt på anlæggene i vores kælder (ventiler og styringssystem). En aftale hvor det er muligt at vælge en eller flere delydelser. I mailen oplyser Odense Renovation A/S, at vi efterfølgende vil blive kontaktet af Dansk Skraldesug ApS angående denne aftale. Da dette endnu ikke er sket, havde Erik forud for mødet rykket Odense Renovation A/S, som har lovet at følge op på sagen.

 

2.4. Vandskade i nr. 6, 5. tv.

Se referatet af bestyrelsesmødet den 13. februar 2018 for sagens baggrund samt punkt 2.5. nedenfor angående det videre forløb.

 

2.5. Vandskade i nr. 6, 6. tv.

Se referatet af bestyrelsesmødet den 13. februar 2018 for sagens baggrund. Efter den 13. februar 2018 har håndværkere fra firmaet Allan Led Hansen gennemgået den sydvendte facade på 5., 6. og 7. etage samt tagterrassen for at finde årsager til vandindtrængningen i lejlighederne på 5. og 6. sal. Flere forskellige reparationer er udført, og da der i forbindelse med de seneste kraftige regnskyl øjensynligt ikke er kommet vand ind i lejlighederne, betragtes de udførte reparationer for at være tilstrækkelige. Dette skal naturligvis følges op af kontrol via ”observationshullerne”. Kresten følger op på, at denne kontrol finder sted, og at det aftalte murerarbejde er udført, samt at der repareres efter ”observationshullerne” i den indvendige vægbeklædning.

 

2.6. Papir- og papcontainerne i P-kælderen

På ejerforeningens bestyrelsesmøde den 9. april 2018 blev det besluttet, at Torbens Erhvervsservice fremover skal stå for at køre de grønne containere fra P-kælderen op til tømning og retur hver 4. uge. Ejerforeningens bestyrelse besluttede desuden, at Kresten som tak for hans ulønnede arbejde med de grønne containere gennem mange år skal have et gavekort og en gavekurv. (Se referatet af bestyrelsesmødet i E/F Promenaden den 9. april 2018). På bestyrelsesmødet i A/F Broen blev Kresten takket og fik overrakt gavekort og gavekurv af Erik på ejerforeningens vegne.

 

3. Nye punkter til dette møde

 

3.1. Problemer med ventilation

I forbindelse med udskiftning af emhætte i en lejlighed (nr. 8, 7. th.) mener lejlighedens ejer, at sugeevnen er for svag, og har henvendt sig til bestyrelsen angående dette problem. Lejlighedsejeren har selv haft besøg af teknikere fra GK Danmark A/S, der står for service af det centrale udsugningsanlæg på Broens tag. Erik har ligeledes haft kontakt med den pågældende tekniker. Bestyrelsen besluttede, at sagen skal undersøges nærmere for at finde ud af, om ventilatoren på taget kan justeres eller eventuelt skal udskiftes. Erik skal tage yderligere kontakt til GK Danmark A/S og/eller andre fagfolk samt orientere lejlighedsejeren om denne undersøgelse.

 

4. Eventuelt

Intet under dette punkt.

 

5. Mødekalender

Bestyrelsesmøder:

– Tirsdag den 15. maj 2018 kl. 17.00 hos Jens Bo

– Mandag den 13. august 2018 kl. 17.00 hos Kresten

– Mandag den 8. oktober 2018 kl. 17.00 hos Erik

Generalforsamlinger:

– Onsdag den 25. april 2018 i Restaurant Næsbyhoved Skov

Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skulle indsendes senest torsdag den 1. marts 2018 til den eller de respektive bestyrelser.

 


Udgivet

i

,

af

Tags:

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading