Referat af bestyrelsesmøde i A/F Broen den 29. maj 2018

 

Deltagere: Erik, Kresten, Jens Bo og Lars.

Mødet holdt hos: Jens Bo.

Referent: Erik.

 

Dagsorden:

1. Justering af bestyrelsens sammensætning

2. Opfølgning på punkter fra generalforsamlingen den 25. april 2018

3. Opfølgning på punkter fra bestyrelsesmødet den 16. april 2018

3.1. Vand- og varmeregnskaber

3.2. Cykelstativer

3.3. Serviceaftale vedrørende skraldesug

3.4. Vandskade i nr. 6, 5. tv.

3.5. Vandskade i nr. 6, 6. tv.

3.6. Problemer med ventilation

4. Nye punkter til dette møde

4.1. Renovering af forrum i kælderetage

4.2. Mulighed for kalkfrit vand

4.3. Maritime navne på bygninger

5. Eventuelt

6. Mødekalender

 

1. Justering af bestyrelsens sammensætning

Jens Bo og Jane har sat deres lejlighed i Broen til salg, og Jens Bo træder ud af A/F Broens bestyrelse, når lejligheden er solgt. Forud for bestyrelsesmødet havde bestyrelsen besluttet at lade første suppleanten Lars Rex deltage i bestyrelsesmøderne allerede nu for at få en periode, hvor Lars kan sætte sig ind i bestyrelsens arbejde, inden han på et tidspunkt, når Jens Bo forlader bestyrelsen, skal overtage Jens Bos post som sekretær i bestyrelsen.

 

2. Opfølgning på punkter fra generalforsamlingen den 25. april 2018

Bestyrelsen gennemgik forløbet af generalforsamlingen i A/F Broen. Alle emner, som blev behandlet/omtalt på generalforsamlingen, og som skal viderebehandles i bestyrelsen, er med i nedenstående punkter.

 

3. Opfølgning på punkter fra bestyrelsesmødet den 16. april 2018

 

3.1. Vand- og varmeregnskaber

Vand- og varmeregnskaber for 2017 blev udsendt til alle lejlighedsejere i Broen den 18. april 2018. Punktet er hermed afsluttet.

 

3.2. Cykelstativer

På generalforsamlingen i A/F Broen den 25. april 2018 blev det besluttet som et forsøg at fjerne cykelstativerne i sydsiden af cykelrummet. Observationer tyder på, at hvis cyklerne stilles på støttefod, så kan der være flere cykler, end hvis de begrænses af et cykelstativ med en uhensigtsmæssig størrelse/inddeling. Bestyrelsen besluttede, at den vil spørge Birgit Mehl, om hun sammen med andre af aktivitetsudvalgets medlemmer fra Broen vil forestå en ”cykelrazzia”, inden cykelstativerne fjernes. I aktivitetsudvalgets orienteringsskrivelse til beboerne om ”cykelrazziaen” skal der desuden orienteres om det efterfølgende forsøg med at fjerne cykelstativer, og at cyklerne derfor ikke må fastlåses til cykelstativerne. Kresten spørger Birgit. Bestyrelsen finder derefter nogle ”stærke mænd”, der vil være med til at fjerne cykelstativerne.

 

3.3. Serviceaftale vedrørende skraldesug

Forud for bestyrelsesmødet havde vi fra Dansk Skraldesug ApS modtaget orienterende materiale vedrørende serviceaftale for vores skraldesuganlæg samt indikation af priser for serviceaftaler med forskelligt omfang. Bestyrelsen besluttede, at Erik skal forhandle en aftale, der alene omfatter de to anlæg i ventilrummene i kælderen (ikke indkast m.m.), på plads til den indikerede pris. Hvis den indikerede pris kun er for et ventilrum, skal bestyrelsen vende sagen endnu en gang.

 

3.4. Vandskade i nr. 6, 5. tv.

Se referatet af bestyrelsesmødet den 16. april 2018 for sagens hidtidige forløb samt punkt 3.5. nedenfor.

 

3.5. Vandskade i nr. 6, 6. tv.

Se referatet af bestyrelsesmødet den 16. april 2018 for sagens hidtidige forløb. Bestyrelsen afventer yderligere kraftige regnskyl for at få verificeret, om de udførte reparationer er tilstrækkelige. Dette skal naturligvis følges op af kontrol via ”observationshullerne”. Kresten følger op på, at denne kontrol finder sted, og at det aftalte murerarbejde er udført, samt at der repareres efter ”observationshullerne” i den indvendige vægbeklædning.

 

3.6. Problemer med ventilation

Se referatet af bestyrelsesmødet den 16. april 2018 for sagens baggrund. Kresten og Erik har undersøgt, om sugekapaciteten for den eksisterende tagventilator (nr. 8, th. søjlen) kan reguleres, og er nået til det resultat, at dette er muligt. Erik har derefter haft en dialog med GK Danmark A/S vedrørende en sådan regulering. Den 18. maj 2018 regulerede en tekniker fra GK Danmark A/S tagventilatorens sugekapacitet op. Alle beboere i nr. 8, th. er pr. brev gjort opmærksom på reguleringen. Punktet er hermed afsluttet.

 

4. Nye punkter til dette møde

 

4.1. Renovering af forrum i kælderetage

I forbindelse med budgetbehandlingen på generalforsamlingen i A/F Broen den 25. april 2018 blev det besluttet at renovere forrummene (foran elevatorerne) i kælderetagen (automatisk døråbner, chiplæser på elevator, behandling af gulve og vægge samt nedsænket loftbeklædning). På bestyrelsesmødet besluttede bestyrelsen at starte med at undersøge mulighederne og priser for chiplæser på elevator og automatisk døråbner. Kresten kontakter KONE og Odense Låseservice A/S.

 

4.2. Mulighed for kalkfrit vand

På generalforsamlingen i A/F Broen den 25. april 2018 blev der fremsat ønske om at undersøge muligheden for at installere et fælles kalkfjerningsanlæg til Broens lejligheder. Jens Bo undersøger, om der foreligger litteratur/testresultater fra Forbrugerrådet (Tænk), Teknologisk Institut, Ingeniøren m.m. vedrørende sådanne anlæg.

 

4.3. Maritime navne på bygninger

Ejerforeningen Promenaden har gennem længere tid arbejdet på et forslag til at gøre bygningernes maritime navne (Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket og Mesanen) synlige for os selv og vores gæster. Den 30. maj 2018 fremsendte Ejerforeningen Promenaden sit forslag til A/F-bestyrelserne. Forslaget er efterfølgende sendt til høring hos A/F Broens bestyrelsesmedlemmer.

 

5. Eventuelt

Tidligere har Anne Grothkær (8, 7. tv.) budt nye beboere i Broen velkommen med en velkomstpakke (Husorden, affaldsposer, gæstekort, oplysningsark med oplysning om vores hjemmeside, bestyrelsens kontaktdata m.m.). Anne ønsker at blive fritaget for denne opgave. Bestyrelsen valgte Lars og Kresten til at tage sig af opgaven for henholdsvis opgang 6 og opgang 8. Erik forsyner Lars og Kresten med det nødvendige materiale.

 

6. Mødekalender

Bestyrelsesmøder:

– Tirsdag den 14. august 2018 kl. 17.00 hos Kresten (dato ændret)

– Tirsdag den 9. oktober 2018 kl. 17.00 hos Erik (dato ændret)

– Tirsdag den 4. december 2018 kl. 17.00 hos Lars

Fællesmøde for alle Promenadebyens bestyrelser:

– Fredag den 9. november 2018 kl. 17.30

 


Udgivet

i

,

af

Tags:

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading