Referat fra den ekstraordinære generalforsamling i Parkeringslauget Promenaden den 21. juni 2018

Referat fra den ekstraordinære generalforsamling i Parkeringslauget Promenaden afholdt torsdag den 21. juni 2018 kl. 19 på Restaurant Næsbyhoved Skov.

 

Dagsorden:

  1. Valg af dirigent og referent
  2. Valg til bestyrelsen

 

Ad 1)

Efter en kort velkomst fra tidligere formand Flemmeing Mengers (FM) valgtes Kim Fogtmann Johannson (KFJ) fra LEA Ejendomspartner til dirigent og referent. KFJ fortalte at der var indkaldt med 2 ugers varsel hvilket var korrekt i forhold til bestemmelserne i vedtægterne.

 

Ad 2)

FM gennemgik kort bestyrelsens arbejde og efterfølgende kunne de fremmødte stille spørgsmål til den afgående bestyrelse. Herefter var der valg til bestyrelsen. Der var 1 blandt de fremmødte som gav udtryk for at hun kunne være interesseret i at deltage i bestyrelsen dog på betingelse af, at der var en anden som meldte sig som formand. To medlemmer gav udtryk for at de gerne ville hjælpe med det praktiske arbejde. Da der ikke var andre der ønskede at deltage i bestyrelsen på trods af flere opfordringer blev der ikke valgt nogen. Man blev enige om at der skal afholdes en fornyet generalforsamling. Dette da vedtægterne foreskriver at der skal være en bestyrelse bestående af 3 medlemmer inklusiv formand og 1 suppleant. Da ferieperioden står for døren forventes det at den ekstraordinære generalforsamling afholdes i slutningen af august måned.

Alle medlemmer opfordres til at overveje om de kunne tænke sig at deltage i bestyrelsen og skulle man have spørgsmål, er man meget velkommen til at rette henvendelse til administrator på mail kj@lea.dk.

 

Kolding den 6. juli 2018

Kim Fogtmann Johannson, LEA Ejendomspartner A/S

Referent og dirigent

 


Udgivet

i

, ,

af

Tags:

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading